Yvonne Dederick és lánya, Catherine a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is többször vitatkoztak már azon, hogy a Mardoll néven rappelő lánynak mennyire kell eltakarnia testét, különösen dekoltázást. Cathrine azonban ezt az önkifejezés egyik formájának tartja. 

"Azért hordok sokat mutató, dekoltált ruhákat, hogy provokáljak, másrészt ez az önkifejezés egyik eszköze, a zeném, a számaim is erről szólnak: vállaljuk bátran magunkat. Én is ezt teszem, vállalom a testem, a nőiességem, és nem érdekel a képmutató hozzáállás" - mondta a Borsnak Yvonne Dedrick lánya, Catherine, aki édesanyjával együtt szerepel a Feleségek luxuskivitelben című műsorban. A kamerák előtt is sokszor vitatkoztak már azon, hogy a fiatal lányank mennyire kellene eltakarni testét, különösen dekoltázsát.

Happy 4/20 Coachella vibes from last weekend

Mardoll (@mardollofficial) által megosztott bejegyzés,

A Mardoll néven rappelő lány azt mondja, hogy szeretné megmutatni a fitaloknak, hogy a hibáikkal együtt is vállalják a testüket. Éppen ezért sokat vitatkozik az imázsáért felelős csapattal, hiszen nem akarja takargatni, ami estleg nem tetszhet másoknak vagy éppen neki.

"Szeretném megmutatni a valódi énemet is, amikor kijön egy pattanás vagy amikor éppen felszaladt néhány kiló, és kétségbe vagyok esve" - fogalmazott Catherine.