Luxus Yvonne lánya, Cathrine önkifejezésnek tartja, ha megmutatja melleit

mell Catherine Dederick Mardoll Yvonne Dederick test Cathrine Dederick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yvonne Dederick és lánya, Catherine a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is többször vitatkoztak már azon, hogy a Mardoll néven rappelő lánynak mennyire kell eltakarnia testét, különösen dekoltázást. Cathrine azonban ezt az önkifejezés egyik formájának tartja. 

"Azért hordok sokat mutató, dekoltált ruhákat, hogy provokáljak, másrészt ez az önkifejezés egyik eszköze, a zeném, a számaim is erről szólnak: vállaljuk bátran magunkat. Én is ezt teszem, vállalom a testem, a nőiességem, és nem érdekel a képmutató hozzáállás" - mondta a Borsnak Yvonne Dedrick lánya, Catherine, aki édesanyjával együtt szerepel a Feleségek luxuskivitelben című műsorban. A kamerák előtt is sokszor vitatkoztak már azon, hogy a fiatal lányank mennyire kellene eltakarni testét, különösen dekoltázsát.

Happy 4/20 Coachella vibes from last weekend

Mardoll (@mardollofficial) által megosztott bejegyzés,

A Mardoll néven rappelő lány azt mondja, hogy szeretné megmutatni a fitaloknak, hogy a hibáikkal együtt is vállalják a testüket. Éppen ezért sokat vitatkozik az imázsáért felelős csapattal, hiszen nem akarja takargatni, ami estleg nem tetszhet másoknak vagy éppen neki.

"Szeretném megmutatni a valódi énemet is, amikor kijön egy pattanás vagy amikor éppen felszaladt néhány kiló, és kétségbe vagyok esve" - fogalmazott Catherine.

Demjén Rózsi koncertjét lefújták Kaposváron, milliókat bukott a zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-demjen-rozsi-koncertjet-lefujtak-kaposvaron-milliokat-bukott-a-zenekar.htmlLefújták Demjén Rózsiék kaposvári koncertjét, így a zenekar milliókat bukott. Demjén Ferenc azt mondja: nem tudja, kapnak-e kártérítést, de lett volna másik meghívásuk is arra a napra. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoElkezdték bontani Benkőék balatoni mulatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-elkezdtek-bontani-benkoek-balatoni-mulatojat.htmlBenkő László fiának balatoni mulatóját, a PartyFészket elkezdték bontani. A zenész szeretné megmenteni élete munkáját, tüntetést is akartak szervezni, de el kellett halasztaniuk. TV + Sztárok--Erős Antónia halálhírét terjszetik: állítják, autóbalesetben hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eros-antonia-halalhiret-terjszetik-allitjak-autobalesetben-hunyt-el.html„Ma reggel brutális autóbalesetben szörnyethalt Erős Antónia" – ez a címe annak az álhírnek, ami a napokban kezdett a Facebookon terjedni. Szerencsére már egyre több ember felismeri, hogy kamuhírrel állnak szembe.TV + Sztárok--Így él most Szarka László, vagyis Bikicsunájhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-igy-el-most-szarka-laszlo-vagyis-bikicsunaj.htmlAz egész ország ismerte egykor Bikicsunájt, vagyis Szarka Lászlót, aki gyenge angol tudása miatt lett népszerű 15 percre, azt teljesen eltűnt. Most végre kiderült, hogy él az egykor népszerű énekes. TV + SztárokOrigoEurovíziós Dalfesztivál 2018: exkluzív interjú az AWS-sel a fellépésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eurovizios-dalfesztival-2018-exkluziv-interju-az-awssel-a-fellepesuk-utan.htmlMagyarország a metál-rock zenével bejutott a 63. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába. Az AWS zenekar az elődöntő után közvetlenül adott interjút a Life.hu-nak: esélyekről, érzésekről, valamint egy hatalmas ajándékról is meséltek, amit a fellépésük után kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljának főszervezőjétől. Interjú az AWS zenekarral Lisszabonból, az Eurovízióról.TV + Sztárok--Egyre több részlet derült ki: ilyen lesz Liptai Caludia esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-egyre-tobb-reszlet-derult-ki-ilyen-lesz-liptai-caludia-eskuvoje.htmlNem spórol az esküvőn Liptai Claudia és vőlegénye, Pataki Ádám: csodálatos helyszínt választottak az esküvőjhöz.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.