Rippel Feri felajánlotta, hogy lefogyasztja Tóth Verát és Király Lindát

Forrás: Szabó Gábor/Origo, Polyák Attila/Origo -
Rippel Feri diéta fogyás Király Linda ének Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni - mindezt Facebook-bejegyzésében osztotta meg követőivel Tóth Vera. 

A Blikk idézte Tóth Vera Facebook-bejegyzését, melyből kiderül: Rippel Feri megalázta őt és Király Lindát.

A két énekesnők az Inspiráló Nők díjátadó gáláján énekeltek, majd szerettek volna meginni egy pohár bort. Ekkor a sportoló kioktatta őket, hogy a borban bizony sok a cukor, így az énekesnőknek nem kellene meginniuk. Majd kedveséhez hasonlította őket.

Király Linda, Rippel Ferenc és Tóth Vera Forrás: Szabó Gábor/Origo, Polyák Attila/Origo

Vera arról is beszámolt, hogy a férfi próbálta őket rávenni: legyenek egészségesebb és jobb nők annál, mint amilyenek most. A Blikk szerint Tóth Vera azt írta a bejegyzésében: Rippel 300 ezer forint plusz áfáért vállalta volna, hogy segít a két énekesnőnek.

Tóth Vera és Király Linda megalázva érezték magukat. A bejegyzést közzétevő énekesnő egyébként nemrégiben szabadult meg 45 kilogramm súlyfeleslegtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.