Felesége melltartóját húzta a tehén tőgyére, hogy egyen a borjú

melltartó etetés tőgy borjú tehén gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívüli ötletességről árulkodik annak a skót gazdának a tette, aki saját feleségének a melltartóját adta tehenükre azért, hogy megfelelően tudják táplálni annak borját. A trükk bevált. A sikeres művelet történetét pedig Twitteren is megosztotta.

Kizárólag az első csecsekből volt hajlandó szopni a kisborjú, így a gazda meglepő lépésre szánta el magát. A Metro cikke szerint a férfi úgy gondolta, hogy valamivel el kell takarnia az első kettőt, hogy a borjú ne lássa őket.

Erre a legjobb megoldásnak azt látta, hogy saját felesége melltartóját adja a tehénre. A látványt a házaspár barátja Twitter-bejegyzésben is megosztotta, majd azt is, hogy mekkora sikere volt. A borjú ugyanis így már hajlandó volt a hátsó csecsekből is szopizni.

A bejegyzést közzétevő férfi később azt nyilatkozta, szeret új ötleteket megosztani a farmervilggal - írja a Metro.

Elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendás edzőjehttp://www.life.hu/news/20180512-elhunyt-vertetics-istvan-a-pecsi-kosarlabda-legendas-edzoje.htmlPénteken, a reggeli órákban elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendája, az első női bajnokcsapat edzője - közölte a ZTE Női Kosárlabda Klub. A sportolót álmában érte a halál. News--Nyárias meleg lesz a hétvégén, helyenként felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180512-nyarias-meleg-lesz-a-hetvegen-helyenkent-felhoszakadas-varhato-idojaras.htmlAlapvetően igazi májusi nyár lesz a hétvégén, de az ország egyes részein rövid idő alatt nagy mennyiségű eső eshet, jég hullhat és van, ahol erős lesz a szél. News--Angliában látták a rejtélyes Nagylábúthttp://www.life.hu/news/20180511-angliaban-lattak-a-rejtelyes-nagylabut-jeti.htmlMost először Angliában is látták a Nagylábút. A jetiszerű lényt eddig csak Észak-Amerikában sikerült lefotózni. NewsOrigoDNS-teszt segített elkapni a 40 éve keresett amerikai sorozatgyilkost, Joseph James DeAngelót http://www.life.hu/news/20180511-dns-teszt-segitett-elkapni-a-40-eve-keresett-amerikai-sorozatgyilkost.htmlNegyven év után sikerült elfogni Amerika egyik legrettegettebb sorozatgyilkosát, méghozzá DNS-teszt segítségével. Egy volt rendőrt, a 72 éves Joseph James DeAngelót gyanúsítják. News--A Teréz körúti robbantó elmeorvosi vizsgálata szerint a férfi beszámíthatóhttp://www.life.hu/news/20180511-a-terez-koruti-robbanto-elmeorvosi-vizsgalata-szerint-a-ferfi-beszamithato.htmlA Teréz körúti robbantó beszámíthatóságával kapcsolatban végeztek vizsgálatot, aminek most meg is érkezett az eredménye. NewsFotó: Mudra László - OrigoÚgy tűnik, nem az anya, hanem élettársa drogozta halálra a csongrádi csecsemőthttp://www.life.hu/news/20180511-ugy-nem-az-anya-hanem-elettarsa-drogozta-halalra-a-csongradi-csecsemot.htmlA nő édesanyja szerint nem lánya, hanem annak élettársa adta be azt a drogmennyiséget az öthónapos csecsemőnek, aki meghalt a hét elején Csongrád megyében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.