Puzsér Róbert ezúttal Pintér Tibort vette célkeresztbe, és persze őt sem kímélte. A rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte.

Pintér Tibor és Tibi atya között alakult ki vita, ebbe szállt bele Puzsér Róbert is. A színész sérelmezte az atya róla írt posztját, és beperelte a bloggert. A kritikus pedig nem hagyta szó nélkül kettejük harcát, természetesen Tibi atya mellé állt, Tenyát pedig rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte.

Puzsér Róbert keményen odaszólt Pintér TibornakForrás: Viasat3, Facebook/Pintér Tibor


„Tibi atya jogi háborúba keveredett az ország legnárcisztikusabb csődörével, a kőbányai kentaurral, a rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójával, Pintér Tiborral. A Jimmy-musical megálmodója azt sérelmezi, hogy a tisztelendő úr kokainistának nevezte őt. Úgy vélem, Pintér Tibor félreérti a tisztelendő szavait. Az atya nem vádol, hanem mentséget keres: a kokainizmus az egyetlen mentő körülmény arra, amit ő előad. Ha nem kokain hatása alatt teszi, démon szállta meg. Ha nem kokainista, ne pereskedjen, hanem sürgősen kérje a tisztelendő atya segítségét, aki gyakorlott ördögűző" – írta Puzsér Facebook-oldalán.