Puzsér Róbert ezúttal sem maradt szótlan, bár tőle szokatlanul röviden véleményezte Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítását.

Nem először szólal meg Puzsér Róbert Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatáról, legutóbb a békülésük után fejtette ki véleményét egy hosszú posztban. Akkor az úszónő és edzője "Ketten a világ ellen" címmel tettek ki közös képet, így tudatták: kibékültek. Puzsér Róbert ezt nem tudta szó nélkül hagyni.

Puzsér röviden véleményezte Katinka és Shane szakításátForrás: Facebook/Hosszú Katinka, Szabó Balázs/Life.hu

"Ti ketten a világ ellen?! Hiszen ti tegnap még szóba sem álltatok egymással! (...) Most megint ti ketten a világ ellen, aztán pár hónap múlva majd megint az én ügyvédeim a te ügyvédeid ellen, az én házam a te részvényeid ellen? (...) Miért kell mindjárt egy háborút hazudniuk a világ ellen, miután az a bizonyos világ hónapok óta azért izgul, hogy ők kibéküljenek? Az Iron Ladyt tenyerén hordozza a világ: szurkol az aranyaiért és a boldogságáért – s amikor ő erre a világra pillant, ellenséget lát. Vajon hol követte el a hibát a világ, hogy Hosszú Katinka nem érzi az imádatát?" - írta akkor Puzsér, aki természetesen az újabb szakítás hírére is reagált, de sokkal rövidebben. Valószínűleg azért, mert előbbi posztjában már mindent kifejtett. 

Puzsér Róbert két mondatban foglalta össze véleményétForrás: Facebook/Puzsér Róbert