Kozsó most először mesélt arról, hogy egyszer összeházasodott egy amerikai turnéján megismert lánnyal.

Kozsó néhány éve épp Amerikában adott koncertet, amikor az egyik turnéján első látásra beleszeretett egy fiatal lányba.

Fellépés után, ahogy az lenni szokott, a VIP-szekcióban osztogattam autogramot a helyi magyaroknak és külföldieknek. Türelmesen kivárta a sort, és amikor végre odajutott hozzám, egyszerűen csak átölelt, megpuszilt" – árulta el a Story magazinnak.

Kozsó Amerikában nősültForrás: Polyák Attila/Origo

Az énekes elmesélte, hogy az első éjszakát végigbeszélgették és onnantól kezdve gyakorlatilag minden percet együtt töltöttek. Gyorsan össze is házasodtak, ám egy idő után rá kellett jönniük, Kozsó turnéi, utazásai és egyéb elfoglaltságai miatt szinte alig tudnak együtt lenni, így pedig nincs értelme egy kapcsolatnak. Pár hét múlva közösen eldöntötték, véget vetnek a házasságnak.

Ugyanolyan tiszteletet és szeretet éreztünk egymás iránt, mint a megismerkedésünk pillanatában, és ugyanolyan szenvedélyesen öleltük át egymást. Egy különbség volt, hogy ez már az elválásról szólt, de azóta sem szakadtunk el egymástól, Samantha néha rám csörög és én is hívom őt" – mesélte Kozsó, aki ezt követően egy rövid időre még összejött volt barátnőjével, Keirával, de később annak a kapcsolatnak is szakítás lett a vége. Az énekesre másféle éve talált rá újra a boldogság, de szerelmét egyelőre rejtegeti a nyilvánosság elől.