Várkonyi Andrea Micsoda nők! Várkonyi Andreával izmos ölelés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea a tévékamerák előtt árulta el, hogy egészen kellemes érzés volt számára, amikor egyszer Berki Krisztián átölelte őt.

A Micsoda nők! című műsorban a hölgyvendégek az izmos, kigyúrt pasikról beszélgettek, amikor Várkonyi Andrea elmesélte, milyen érzés is volt, amikor A FEM3-beli műsorvezető-partnere, Berki Krisztián egyszer átölelte őt.

A múltkor volt egy másik férfival egy ilyen élményem. Természetesen ruhában. És olyan téma volt, hogy vigasztalólag megölelt. Jóban vagyunk, korábban soha nem ölelkeztünk, de most megölelt. És hűűű... Pont ezt éreztem, hogy ő meg tud tartani. Egy kismadár vagyok... Megmondjam ki volt? Berki. Olyan érdekes volt, mert nagydarab, csupa izom, már-már azt mondamám, hogy sok... De tényleg ott van ez, hogy olyan törékenynek éreztem magam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.