A magyar celebvilág is gratulál Istenes Bence németországi sikeréhez

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
X-Faktor siker Tatár Csilla Istenes Bence Liptai Claudia gratuláció Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Istenes Bence Németországban is betört a média világába: ő lesz ugyanis a német X-Faktor műsorvezetője. Instagram-oldalára kitett posztjához olyanok írtak gratuláló hozzászólást, mint Liptai Claudia és Tatár Csilla. 

"Most egy új fejezet kezdődik az életemben, ugyanis én leszek a német X-Faktor egyik műsorvezetője! Őszintén szólva még én sem hiszem el, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy itt állok a stúdióban. Olyan az egész, mint egy álom. Elképesztően boldog vagyok és a legőszintébben mondom, hogy Adél nélkül ez nem sikerült volna. A legnagyobb támogatást kaptam tőle, amit csak lehet. Tolerálta, hogy ennyit vagyunk külön, hogy anya, legjobb barát és a szerelmem is volt egyben" - írta Instagram-oldalára feltöltött posztjához Istenes Bence.

Nem szoktam hosszú írásokat kitenni, de most szeretnék elmesélni Nektek valamit, mert egy új fejezet kezdődik az életemben: 2015-ben felvetettem Adélnak, hogy mi lenne, ha Németországba költöznénk, mert van egy apró remény, hogy kint is tévézhessek. Sok beszélgetés és mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy belevágunk! 2017-ben kiköltöztünk Kölnbe. Nagyon nehéz időszak volt, nem volt állandó lakásunk, bőröndből éltünk egy gyerekkel, rengeteget voltunk külön, sok nehézségen mentünk keresztül és rengeteg mélypontunk is volt. A kapcsolatunkat is próbára tette az elmúlt időszak. 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész... Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne és úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem. Bizonytalan volt a helyzet nagyon, de kértem tőle, hogy tartsunk ki... 2019 nyaráig adtunk magunknak időt. Tudjátok én abban hiszek, hogyha valamit nagyon akarunk, mindent megteszünk érte, és ha az valóban a helyes út, akkor össze fog jönni. Nagy célok és álmok eléréséhez viszont küzdeni kell. Biztos, hogy nehéz lesz az út, biztos, hogy lesznek rosszakarók, irigyek, hitetlenek, akik kinevetnek, hátráltatnak - nálam is így volt- de soha nem szabad feladni!!! Most egy új fejezet kezdődik az életemben, ugyanis én leszek a német X-Faktor egyik műsorvezetője! Őszintén szólva még én sem hiszem el, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy itt állok a studióban. Olyan az egész, mint egy álom. Elképesztően boldog vagyok és a legőszintébben mondom, hogy Adél nélkül ez nem sikerült volna. A legnagyobb támogatást kaptam tőle, amit csak lehet. Tolerálta, hogy ennyit vagyunk külön, hogy anya, legjobb barát és a szerelmem is volt egyben. Köszönöm életem, hogy kitartottál és azt is, hogy vagy nekem!!! Természetesen köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt 10 évben segített, tanított, pozitív energiákat küldött, szurkolt és támogatott!! Liebe. Love. Peace. ❌❌❌ #host #xfactor #germany #happy #dreamcometrue #ufashowfactual #sky #moderator #servus #skyxfactor2018 #skyxf

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Ahogyan mi is megírtuk: a magyar műsorvezető és vlogger Németországban is betör a média világába, ugyanis ő lesz a német X-Faktor műsorvezetője.

A Blikk pedig azt is kiszúrta, hogy magyar celebek kommentben gratulálnak Istenes sikeréhez.

"Gratulálok Bence! És Adélnak is, aki ilyen szuper kis háttérországot tud teremteni Nektek! Hajrá!" - írta Tatár Csilla a bejegyzéshez.

Liptai Claudia pedig a következőképpen gratulált: "Imádom a heroikus történeteket. Nekem ez egy ilyen! Szívből kívánom a sikered és boldogságod!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.