Foci vb: Így várták a szurkolók a horvátokat Zágrábban

Forrás: AFP/Andrej Isakovic -
Zágráb foci vb 2018 Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban bemutattuk, hogyan érkezett haza a francia válogatott Párizsba, de érdemes megnézni azt is, miként várták csapatukat a horvátok Zágrábban. Soha nem látott tömeg és éljenzés fogadta a második helyezett labdarúgókat hétfőn a horvát fővárosban.

Hazaért a horvát válogatott Zágrábba

A repülőgép 15 óra után szállt le a horvát fővárosban:

Hazaért a horvát válogatott Zágrábba Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Úgy tudni, a horvát csapatnak órákba telt eljutnia a repülőtérről a város központjába, annyi rajongó várt rájuk:

A horvátok egy Airbus 319-es repülőgéppel érkeztek haza Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Modricék a franciákhoz hasonlóan egy nyitott tetejű buszon éreztek:

Modricék busza a horvát fővárosban Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

120 ezer ember a főtéren és több tízezer az utcákon várta a világbajnoki ezüstérmes csapatot:

Több százezren várták a haza a horvát csapatot Forrás: AFP/Denis Lovrovic

A horvát fővárosban hatalmas volt az ünnep:

A horvát fővárosban örömünnep volt hétfőn Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Zlatko Dalic szövetési kapitány és Luka Modric csapatkapitány igazán büszkék lehetnek a csapatukra:

Zlatko Dalic és Luka Modric Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

Így örültek kedvenceiknek a horvát szurkolók:

Horvát szurkolók Zábráb utcáin Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

És ami a elgfontosabb, hogy a horvátok tegnap nem vesztettek, hanem megszerezték a 2. helyet:

Horvátország a világ második legjobb csapata Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

Lehet, hogy hajnalig tart majd a buli:

Hajnalig tart majd a horvátok ünneplése Zágrábban Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Stipe Majic

Így várták a szurkolók a világbajnok franciákat

Mint ismeretes, Franciország nyerte meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, miután 4-2-re legyőzte Horvátországot.


A világbajnokok hétfőn haza is érkeztek Párizsba, ahol több százezer szurkoló várta őket. Nézd meg az elképesztő képeket Párizs utcáiról is!

Foci vb: Így örültek Zágrábban a horvát 2. helynekhttp://www.life.hu/news/20180715-horvatorszag-masodik-lett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagon.htmlMint ismeretes, Franciország nyerte a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, Horvátország pedig alulmaradt a döntőben. A franciák ünneplését korábbi cikkünkben már bemutattuk, most pedig jöjjön a horvát szurkolók öröme Zágrábból. News--Foci vb: Franciaország nyerte a világbajnokságothttp://www.life.hu/news/20180715-2018ban-franciaorszag-nyerte-meg-labdarugovilagbajnoksag-dontojet.htmlA Les Bleus története során második világbajnoki címét szerezte meg július 15-én Moszkvában. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország maradt alul. News--Foci vb: A világbajnok kapus, Hugo Lloris kislányaival ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20180715-hugo-lloris-kapus-kislanyaival-unnepelt-a-foci-veben.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hugo Lloris felesége, a gyönyörű Marine Lloris is elkísérte férjét Oroszországba, és természetesen élőben szurkolt a francia válogatott meccsein. Így tett a döntő napján is, ahová kislányaival érkezett. Család--Foci vb: Csemetéikkel cukiskodtak a francia sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20180715-giroud-nzozi-es-griezmann-is-a-gyerekevel-unnepelt-a-dontoben.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, Franciaország nyerte a meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az ünneplés legjobb pillanatait, most viszont a Luzsnyiki Stadion gyepén örvendező sztárapukákat szedtük csokorba. Család--Foci vb: Íme Mateo Kovacic gyönyörű felesége, Izabelhttp://www.life.hu/intim/20180714-a-horvat-mateo-kovacic-gyonyoru-felesege-izabel-kovacic.htmlIzabel Kovacic a horvát válogatott középpályása, Mateo Kovacic felesége. Focis berkekben sokszor Gerard Piqué párjához, Shakirához hasonlítják őt. Szerinted tényleg van köztük hasonlóság? Lesd meg a képeit! Intim--Foci vb: Bombanővel bújik ágyba Ivan Rakitichttp://www.life.hu/intim/20180714-a-horvat-focista-ivan-rakitic-felesege-raquel-mauri.htmlNagy a harc a horvát válogatott szexis focistafeleségei között, nehéz eldönteni, hogy ki a legdögösebb közülük. Luka Modric és Mateo Kovacic felesége után most bemutatjuk Raquel Mauri-t, Ivan Rakitic kedvesét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.