Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy nem esznek húst: Milo Ventimiglia az egyik legszexibb vega

Milo Ventimiglia hús sztárok vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegetáriánus étrend egyre elterjedtebb, ez pedig azoknak a sztároknak is köszönhető, akik büszkén hirdetik, hogy felhagytak a húsfogyasztással. Vannak azonban olyan hírességek, akik nem kampányolnak folyton az étrendjük előnyei mellett, ezért róluk nem is nagyon tudhattuk eddig, hogy nem esznek húst: Milo Ventimiglia például még soha az életében nem evett.

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia Forrás: Randy Shropshire / Getty Images North America / AFP

A legszexibb vegának is választották az egyik évben a sorozatsztárt, aki ennek ellenére nem híreszteli folyton, hogy vegetáriánus. Milo nem választotta ezt az étkezési formát, egész egyszerűen így nőtt fel. A szülei is vegetáriánusok voltak, őt is annak nevelték. Ezt azt jelenti, hogy Milo még az életében soha nem evett húst!

Kate Winslet

Kate Winslet Forrás: The Tonight Show

A színésznő felnőttként lett vegetáriánus, de nincsen olyan nehéz dolga. Mivel a férje már régóta vegán, ezért a háztartásukban eddig is megtalálható volt minden, ami a húsmentes étkezéshez szükséges. A színésznő elmondta, a hűtőjük mindig tele van spenóttal, kelkáposztával és mindenféle növénnyel, és egyelőre élvezi, hogy gondolkoznia kell, milyen ételt készítsen.

Kristen Bell

Kristen Bell Forrás: Getty Images

A színésznő sem ma kezdte a húsmentes étkezést, 11 éves volt, amikor vegetáriánus életmódra váltott, 2012-ben pedig a férjével együtt vegánok lettek, azaz semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyasztanak. Bár Kristen a terhessége idején engedett a szigoron, de kénytelen volt, mert több kalóriát kellett bevinnie, így ismét vegetáriánus lett.

Jared Leto

Jared Leto Forrás: InterCom

Ő szintén az egyik legszexibb vegetáriánus híresség, legalábbis a PETA listáját ő vezette 2014-ben. Az énekes és színész úgy véli, a húsmentes étrend nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szexi és egészséges legyen. „Nagyon egészséges vagyok, azt hiszem, ebben sokat segít az, hogy már 20 éve vegetáriánus vagyok" – mondta Jared.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.