Weisz Fanni szándékosan rossz meghívót küldött családjának az esküvőjére

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
esküvő Weisz Fanni család meghívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni augusztus 11- én mondta ki a boldogító igent szerelmének, ám családja nem volt jelen a nagy napon...

A Bors információi szerint Fanni a szombati esküvőjére szándékosan rossz meghívót küldött családjának, hogy biztosan ne vehessen részt a nagy napon.

A család értetlenül áll a dolog előtt: Fanni édesanyja nem szeretett volna nyilaktozni, állítása szerint nagyon megviselték a történtek, de azt megerősítette, hogy valóban rossz cím és időpont szerepelt a meghívójukon. Így bár több családtag bojkottálta a lagzit, voltak, akik elmentek a megadott címre és hiába várták az ifjú párt.

Rubint Rella bikiniben mutatta meg tökéletes testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180812-rubint-rella-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet.htmlElképesztően jól néz ki Rubint Réka unokahúga: Rella most bikiniben is megmutatta magát. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180812-megmutatta-uj-szerelmet-aurelio-valovilag-gyoztes.htmlEgy esküvőn vett részt új kedvesével Aurelio, onnan posztolt. TV + SztárokOrigoÍgy fest a válás után Galambos Dorina: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180812-igy-fest-a-valas-utan-galambos-dorina.htmlKözös fotót posztolt Galambos Dorinával Tóth Vera. TV + SztárokOrigoÍgy él most Karsai Zita, a Megatánc egykori szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180812-igy-el-most-karsai-zita-nemetorszag.htmlKarsai Zita jó ideje Németországban egyengeti karrierjét. Most beszámolt ott elért eredményeiről. TV + SztárokOrigo3 év után szakított párjával az RTL Klub műsorvezetője, Gál Petrahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-3-ev-utan-szakitott-parjaval-az-rtl-klub-musorvezetoje-gal-petra.htmlNemrég szakított párjával az RTL Klub műsorvezetője, Gál Petra. TV + SztárokOrigoMixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.