Ugyanazt a drogot vitte be szervezetébe Demi Lovato, mely Prince-t és Lil Peepet is megölte. Az énekesnő dílere, Brandon Johnson most megszólalt és azt mondta: Lovato tudta, hogy mit vesz be. 

Nem sokon múlt az élete Demi Lovatonak, aki még júliusban adagolta túl magát. Most megszólalt az énekesnő dorgdílere, Brandon Johnson, aki ott volt vele azon az éjszakán. Azt állítja, hogy Lovato hajnali 4-kor hívta át őt a lakására, hogy drogot kérjen tőle, a férfi pedig egészen reggel 7-8 óráig vele maradt -írja a Dailymail

Demi Lovato dílere állítja: szexuális kapcsolat is volt köztükForrás: AFP/Angela Weiss

Az énekesnőt 11:30-kor fedezte fel a személyzet, így valószínűleg a díler akkor távozott, amikor látta, hogy kliense már rossz állapotban van, feltehetően már heves légzési nehézségek gyötörték. Lovato testében oxikodont és fentanilt találtak, a férfi pedig azt állítja, hogy pontosan tudta, mit veszbe. Ugyanez a Mexikóból importált kábítószer végzett ugyanis Prince-szel és Lil Peeppel is. 

Azt is állítja, hogy többször kábítószereztek együtt az énekesnővel, sőt szexuális kapcsolat is volt köztük. Johnsont egyébként márciusban elkapták a rendőrök kábítószer- és fegyverbirtoklásért, valamint nagy összegű készpénzt is találtak nála.