George Clooney és Amal lesznek Harry és Meghan gyermekének keresztszülei

Forrás: Getty Images -
George Clooney Meghan Markle keresztszülő Amal Clooney Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan még gyermeknek híre sincs, Meghan és Harry azt már eldöntötték, kiket kérnek majd fel keresztszülőknek.

Ugyan csak nemrég házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle, mindenki azt találgatja, hogy vajon mikor fogan már meg első közös gyermekük. Mindenki nagyon várja már a nagy bejelentést, ami egyelőre még várat magára.

Kiválasztották a keresztszülőket Forrás: Getty Images

Ugyan még nincs gyerek, azt már a pár kitalálta, hogy kik lesznek majd a keresztszülők: a hírek szerint George és Amal Clooneyt kérték fel erre a nemes szerepre, akik boldogan elvállalták sőt, tettek egy ígéretet is, hogy viszonozzák ezt a megtiszteltetést: a következő gyermekük keresztszüleinek Meghant és Harryt kérik majd fel – írja a Mirror.

Harry herceg és Meghan Markle George Clooneyéknál vendégeskedett


Harry herceg és Meghan Markle leugrott néhány napra Olaszországba, hogy meglátogassa a Comói-tónál George Clooneyt és családját. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Istenes Bence így vezeti a német X-Faktort: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-istenes-bence-igy-vezeti-a-nemet-x-faktort-video.htmlTúlvan élete első német X-Faktor adásán Istenes Bence. Úgy tűnik, a magyar műsorvezető ott is remekül teljesít és már most rengeteg rajongója van. TV + Sztárok--Katalin hercegné női ivóklubot alapított az egyetemenhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-katalin-hercegne-noi-ivoklubot-alapitott-az-egyetemen.htmlKatalin hercegné igazi feministaként viselkedett az egyetemen: ivóklubot alapított a nők számára. TV + Sztárok--Leányfalvi Vanessza szépségkirálynő lehet Szalai Ádám új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180829-leanyfalvi-vanessza-szepsegkiralyno-lehet-szalai-adam-focista-uj-parja.htmlTegnap megírtuk, hogy szakított német barátnőjével Szalai Ádám, ma pedig az is kiderült, ki az a szépségkirálynő, akivel összejött. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hihetetlenül korán vesztették el szüzességüket: Steven Tyler 7 éves volt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180829-sztarok-akik-hihetetlenul-koran-vesztettek-el-szuzesseguket-steven-tyler-7-eves-volt.htmlA szüzesség elvesztésének megfelelő ideje mindenkinél más, de az biztos, hogy érdemes várni a megfelelő emberre, és az érzelmi érettségre. Ezeket korban nagyon nehéz meghatározni, de azt igeny könnyű megmondani, hogy mi számít túl korainak. Az alábbi sztárok mondhatni elsiették az első intim együttlétet, Steven Tyler például csak 7 éves volt, de Gillian Anderson sem várt túl sokáig. TV + SztárokOrigoHatalmas szülinapi ünnepsége volt Buli Dorinának: 100 fős mulatságot rendeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-hatalmas-szulinapi-unnepsege-volt-buli-dorinanak.htmlVolt buli, buli Dorina születésnapján! A 14 éves lány ünnepségén legalább százan voltak. TV + SztárokOrigoAranykoporsóban ravatalozták fel Aretha Franklinthttp://www.life.hu/sztarok/20180829-aranykoporsoban-ravataloztak-fel-aretha-franklint-detroit.htmlDetroit városában felravatalozták az augusztus 16-án elhunyt Aretha Franklint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.