A 77 éves táncművész, Medveczky Ilona még ma is bővelkedik udvarlókban, nagy vagyon birtokosa, ám nem fél a hozományvadászoktól. Mint mondta: mindig óvatos volt a férfiakkal, igazán csak ketten tartoztak hozzá életében, ám ők ugyanabban az időben. 

Udvarlókban még ma is bővelkedik a 77 éves táncművész, Medveczky Ilona, hatalmas vagyona ellenére nem fél a hozományvadászoktól. Szekrényében egyedi estélyik, bundák és ékszerek sorakoznak, hatalmas villában él. "Valóban nagy vagyonom van, de az nem mozgatható. Pénzem nincs, a gazdagságom holt tőke, a napi életben nem hasznosítható. Persze mindenki tudja, hogy az otthonom elég sokat ér. Ha jól beosztaná valaki az árát, egy életen át eléldegélhetne belőle" - mesélte a Story magazinnak a táncművész. 

Medveczky Ilonának még mindig sokan udvarolnakForrás: Polyak Attila

Azt is elárulta, hogy mindig óvatos volt a férfiakkal, akár másfél évbe is telhet, mire valakinek bizalmat szavaz. "Senki nem hiszi el, de az a kevés, pontosabban két férfi, aki valóban tartozott hozzám, egyszerre volt jelen az életemben. Egy külföldi és egy magyar. Egyik sem tudott lemondani rólam" - árulta el titkait Medveczky Ilona. 

Azt is elmondta, hogy szerinte egy párkapcsolatban a legfontosabbak a közös programok és az egyenrangú partnerség. De szerinte egy külön hálószoba is sokat tud segíteni. "Ha mindennap a párja mellé fekszik az asszony, miért lenne érdekes évtizedekig? A legjobb megoldás a külön hálószoba. Nem igaz, hogy elhidegüléshez vezet. Ha a férj valamit akar, majd tisztelettudóan bekopog, és megkapja."