Ezért kell mindig emelt fővel járnia Meghan Markle-nek

Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
királyi család Meghan Markle Katalin hercegné etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért jár mindig emelt fővel Meghan Markle, Katalin hercegné és a királyi család többi tagja.

Bizonyára már sokaknak feltűnt, hogy Meghan Markle és Katalin hercegné még a lépcsőn is emelt fővel sétál lefelé. Szakértő most elárulta, mi az oka annak, hogy gyakorlatilag soha nem néznek a lábuk elé, csakis előre.

Ha az állat a föld felszínével párhuzamosan tartjuk, segít megőrizni az egyenes testtartást állás, ülés, sétálás és lépcsőzés közben is. Amennyiben a fejünket lehajtjuk, az azt sugallhatja mások felé, hogy nem vagyunk érdeklődőek és nyitottak. Nagyon fontos az első benyomás miatt is, ha belépnek a hercegnéék egy terembe, egyből felvegyék az ott lévőkkel a szemkontaktust. Persze a fotósok is egyből kattintgatni kezdenek és elég furcsán venné ki magát, ha a képeken lefelé néznének és nem a kamerába. A tökéletes testtartás magában foglalja az egyenes hátat, a felemelt fejet és a kihúzott vállakat" – magyarázta Myka Meier a The Sunnak.

Arra is ügyelniük kell, hogy túlságosan ne emeljék fel a fejüket, mert az pökhendiségre utalhat, ugyanakkor, ha lefelé tartják, akkor az a magabiztosság hiányát jelezheti.

Meghan Markle-nek mindig felemelt fővel kell járnia Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.