Tragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. 

Váratlanul érte a halál Ádám Tamás színészt, amelyet állítólag gyógyszermérgezés okozott. A Família Kft. egykori szereplőit nagyon lesújtott társuk halála, Esztergályos Cecília és Sáph Dávid nyilatkozott, de sokáig nem találták a szavakat. 

Ádám Tamás 2016-banForrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Nem tudok semmit, pár perce hívtak engem is. Nem is értem, teljesen kész vagyok tőle. Fiatal ember volt, 66 éves. Hopp, és véget ér egy élet. Nem volt beteg, semmi baja nem volt. Szerdán még beszéltünk délután fél öt körül, mert szombatra Família Kft.-közönségtalálkozót szerveztünk. Lemondta, mert nem ért rá, Győrbe ment volna. Csak azt tudom remélni, hogy nem szenvedett. Barátok voltunk, tartottuk a kapcsolatot, írtunk, telefonáltunk. Az unokája most ünnepelte az első születésnapját. Borzasztó" - mondta a Borsnak Esztergályos Cecília. Spáh Dávid is megdöbbent. Ez mindennel, a személyiségével és az élete jelenlegi körülményeivel is összeegyeztethetetlen. Nemrég lett kétszeres nagypapa. Sanyi (ahogy barátai hívták) ki volt cserélve. Soha nem láttam olyan boldognak, mint az elmúlt évben. Teljesen hihetetlen számomra, ez egyszerűen nem történhetett meg" - mondta a színész.