Hatalmas botrány az amerikai X-Factorban: Sharon Osbourne keményen odaszólt Simon Cowellnek

Simon Cowell botrány X-Factor Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az amerikai X-Factor is, ám Sharon Osborune nélkül, ugyanis annyira nem bírják elviselni egymást Simon Cowell-el, hogy inkább kilépett a zsűriből.

Robbie Williams, Ayda Field és Louis Tomlinson lesznek az idei zsűriben, ám már Sharon Osbourne nélkül, aki annyira utálja Simon Cowellt, hogy inkább hátat fordított a produkciónak - írta meg a The Sun.

Sharon Osbourne Forrás: AFP/Monica Schipper

Sharon Facebook oldalára írta ki, hogy bár imádta a műsort és magát is szerette nézni a show-ban, úgy döntött, kihagy egy évet, ugyanis a többiek remekül meg lesznek egymás nélkül.

Simon Cowellel való viharos kapcsolatáról pedig keményen mesélt.

"Simon egy hatalmas kelés a fenekemen. Ha egy süllyedő hajón lennék, egy téglát kötnék a nyakába, és a vízbe dobnám, hogy meghaljon a szemét. Annyira nem viseltük el egymást, hogy szerződésben kellett kiikötni, hogy adásban ne balhézzunk egymással. Ő kapott 10 milliót, én meg semmit. Hol a francban van az én pénzem?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.