Demcsák Zsuzsa 6 év szinglilét után újra szerelmes. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Demcsák Zsuzsára újra rátalált a szerelem. Párja bár civil foglalkozású, az egykori tévés szívesen mesélt róla és a kapcsolatukról. Elárulta, hogy szerelmével régóta ismerik egymást, de egy néhány hónappal ezelőtti találkozás mindent megváltoztatott közöttük: 

Demcsák ZsuzsaForrás: instagram.com/zsdemcsak

"Olyan más volt az a „helló", amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő. Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák" - mesélte boldogan a Blikknek Zsuzsa.

"Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én „szolgáltam ki". Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi. Ért a gyerekek nyelvén, szépen és jól bánik velük, korban tökéletesen illik hozzám, és nem mellesleg kifejezetten jóképű"