Demcsák Zsuzsa távkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa 6 év szinglilét után újra szerelmes. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Demcsák Zsuzsára újra rátalált a szerelem. Párja bár civil foglalkozású, az egykori tévés szívesen mesélt róla és a kapcsolatukról. Elárulta, hogy szerelmével régóta ismerik egymást, de egy néhány hónappal ezelőtti találkozás mindent megváltoztatott közöttük:

Demcsák Zsuzsa Forrás: instagram.com/zsdemcsak

"Olyan más volt az a „helló", amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő. Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák" - mesélte boldogan a Blikknek Zsuzsa.

"Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én „szolgáltam ki". Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi. Ért a gyerekek nyelvén, szépen és jól bánik velük, korban tökéletesen illik hozzám, és nem mellesleg kifejezetten jóképű"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.