A napokban töltötte be 30. életévét Hódi Pamela, aki nem is lehetne boldogabb: rátalált a szerelem, kislánya, Nati szépen cseperedik és saját ruhamárkája is sikeres. Nem is csoda, ha csak úgy ontja magából a boldog fotókat. Ám ezúttal a rajongók keményen bírálták új szerelmét.

Szerelmesen bújik párjához Hódi Pamela legújabb Instafotójában. Csak riktán mutatkoznak együtt a közösségi médiában a szerelmesek, ám ilyenkor Pami rajongói elárasztják őket kedves kommentekkel, kivéve a legutóbbi fotónál, ugyanis a rajongók közül volt, aki betámadta Bencét, aki zsebre tette a kezét a képen...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #szulinapibulimfolytatasa #30 @alsovonal

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Gyonyoru vagy pamela de vigyazz, a csavo ne csak hasznaljon teged. Ez a zsebre dugott kezes oleles nem tul biztato..nem rosszindulatuskodni akarok csak védeni téged.nehogy krisztian ketto legyen akinel ha elkezdesz igenyeket tamasztani lelep a masik "nojehez" :( a ferfiakkal egyebkent is OVATOSAN. nem tunik oszintenek ennek a csavonak a szeme.. - írta az egyik hozzászóló, ám voltak olyanok is, akik bevédték a szerelmeseket és ebből volt a több.

Elhiheted, hogy oszinte ;) Bence soha nem vagna at Pamit, ;)

a másik kezèvel öleli.szerintem itt nincs gond.

Keményen odaszúrt Hódi Pamela Berkinek: ezeket mondta

Hódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak.