A hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme.

Halle Berry ujja

Halle BerryForrás: AFP/Valerie Macon

A színésznőről 2005-ben került ki egy „leleplező" fotó, amelyen úgy tűnt, hat lábujja van. Ez a pletyka évekig terjedt Halle Berryről annak ellenére, hogy a sztár folyamatosan tagadta. Utoljára 2017-ben beszélt a dologról remélve, hogy végérvényesen sikerül tisztáznia. „Nagyon sokan gondolják, hogy hat lábujjam van, de nincs" – mondta egy tévéműsorban.

Miley Cyrus terhessége

Miley CyrusForrás: AFP/2017 Getty Images/Sam Wasson

Az énekesnő gyermekkora óta ismert, ezért nagyon hamar szembe kellett néznie a hazugságokkal és pletykákkal, amelyeket róla terjesztenek. Az egyik legdurvábbat 14 évesen élte át: azt híresztelték, hogy terhes. Miley Cyrus nyomban tagadott, viccesen közölte, nem szeretné ilyen hamar elveszteni az alakját, de annak ellenére is sokan hisznek még a várandósságában, hogy nyilvánvalóan nem született gyermeke.

Pamela Anderson bordája

Pamela AndersonForrás: AFP/2017 Getty Images/Dave Kotinsky

A színésznő rengeteg plasztikai műtéten esett már át a karrierje során, ezért senki nem lepődött meg, amikor az a pletyka kezdett terjedni, hogy kivetette néhány bordáját a karcsúbb alak eléréséért. Ez azonban nem igaz, bár nem ő az egyetlen női sztár, akiről elhíresztelték, hogy ilyen műtétje volt. Jane Fondáról, Kate Mossról és még Cherről is elterjedt ez a pletyka.

Gene Simmons nyelve

Gene SimmonsForrás: AFP/Angela Weiss

A Kiss együttes egyik alapító tagja kétségtelenül különös figura, zenéje mellett a nyelvéről és annak hosszáról híresült el, nem meglepő módon ehhez kapcsolódik az egyik legnevetségesebb és legőrültebb mítosz, amit szeretnek igaznak hinni az emberek. Az a hír járta, hogy Gene Simmons kicseréltette a nyelvét egy tehén nyelvére, azért olyan hosszú. Természetesen a zenész tagadta ezt a meghökkentő vádat.

Lady Gaga neme

Lady GagaForrás: AFP/Valerie Macon

Lady Gaga különös szépség, habár nem olyan tökéletesen hibátlan, ahogy azt Hollywoodban megszokhatták. Ezért kezdett el terjedni róla az a gonosz pletyka, hogy az énekesnő valójában nem is nő... Lady Gaga eleinte reagálni sem akart erre a képtelen felvetésre, de annyira elterjed ez a híresztelés, hogy kénytelen volt cáfolni.