A legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelv

Gene Simmons Miley Cyrus mítosz tévhit Halle Berry Pamela Anderson pletyka Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme.

Halle Berry ujja

Halle Berry Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznőről 2005-ben került ki egy „leleplező" fotó, amelyen úgy tűnt, hat lábujja van. Ez a pletyka évekig terjedt Halle Berryről annak ellenére, hogy a sztár folyamatosan tagadta. Utoljára 2017-ben beszélt a dologról remélve, hogy végérvényesen sikerül tisztáznia. „Nagyon sokan gondolják, hogy hat lábujjam van, de nincs" – mondta egy tévéműsorban.

Miley Cyrus terhessége

Miley Cyrus Forrás: AFP/2017 Getty Images/Sam Wasson

Az énekesnő gyermekkora óta ismert, ezért nagyon hamar szembe kellett néznie a hazugságokkal és pletykákkal, amelyeket róla terjesztenek. Az egyik legdurvábbat 14 évesen élte át: azt híresztelték, hogy terhes. Miley Cyrus nyomban tagadott, viccesen közölte, nem szeretné ilyen hamar elveszteni az alakját, de annak ellenére is sokan hisznek még a várandósságában, hogy nyilvánvalóan nem született gyermeke.

Pamela Anderson bordája

Pamela Anderson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dave Kotinsky

A színésznő rengeteg plasztikai műtéten esett már át a karrierje során, ezért senki nem lepődött meg, amikor az a pletyka kezdett terjedni, hogy kivetette néhány bordáját a karcsúbb alak eléréséért. Ez azonban nem igaz, bár nem ő az egyetlen női sztár, akiről elhíresztelték, hogy ilyen műtétje volt. Jane Fondáról, Kate Mossról és még Cherről is elterjedt ez a pletyka.

Gene Simmons nyelve

Gene Simmons Forrás: AFP/Angela Weiss

A Kiss együttes egyik alapító tagja kétségtelenül különös figura, zenéje mellett a nyelvéről és annak hosszáról híresült el, nem meglepő módon ehhez kapcsolódik az egyik legnevetségesebb és legőrültebb mítosz, amit szeretnek igaznak hinni az emberek. Az a hír járta, hogy Gene Simmons kicseréltette a nyelvét egy tehén nyelvére, azért olyan hosszú. Természetesen a zenész tagadta ezt a meghökkentő vádat.

Lady Gaga neme

Lady Gaga Forrás: AFP/Valerie Macon

Lady Gaga különös szépség, habár nem olyan tökéletesen hibátlan, ahogy azt Hollywoodban megszokhatták. Ezért kezdett el terjedni róla az a gonosz pletyka, hogy az énekesnő valójában nem is nő... Lady Gaga eleinte reagálni sem akart erre a képtelen felvetésre, de annyira elterjed ez a híresztelés, hogy kénytelen volt cáfolni.

Koholák Alexa elárulta, valójában miért él együtt a férjével és egy másik nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-koholak-alexa-elarulta-valojaban-miert-el-egyutt-ferjevel-es-egy-masik-novel.htmlNemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát zokogva fogadták rajongói Tokióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-hosszu-katinkat-zokogva-fogadtak-rajongoi-tokioban.htmlAz úszók rövidpályás Világkupa-sorozatán versenyez Hosszú Katinka. Az előző állomáson, Tokióban zokogó rajongók fogadták a magyar úszónőt. TV + Sztárok--Így békült ki Szikora Róbert és Fenyő Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20181114-igy-bekult-ki-szikora-robert-es-fenyo-miklos.htmlFenyő Miklós és Szikora Róbert kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, ám végül felül tudtak kerekedni a sérelmeiken: így békültek ki. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÚj családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-uj-csaladi-foto-keszult-karoly-herceg-70-szuletesnapja-alkalmabol.htmlKülönleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Egy testbeszédszakértő ki is elemezte a képet. TV + Sztárok--Vajna Timi egy nő lábát harapdálja tűsarkúban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vajna-timi-egy-no-labat-harapdalja-tusarkuban.htmlVajna Timi nagyon felborzolta a kedélyeket szexi fotójával: tűsarkúban harapdálja egy nő lábát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki Reni és Ginu ágya között mászkál éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-csoki-reni-es-ginu-agya-kozott-maszkal-ejszaka.htmlVV Csoki nem tudja eldönteni, kihez is vonzódik inkább: Reni és Ginu ágya között mászkált az éjszaka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.