Új családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából

Forrás: Chris Jackson/Getty Images -
királyi család Meghan Markle Károly herceg családi fotó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges családi fotó készült Károly herceg 70. születésnapja alkalmából. Egy testbeszédszakértő ki is elemezte a képet.

Károly herceg ma ünnepli 70. születésnapját, és ebből az alkalomból összegyűlt az egész család, hogy egy közös fotót készítsenek. A képen három generáció szerepel, Károly és Camilla egy padon ülnek a kicsi Györggyel és Saroltával, a többiek pedig mögöttük állnak.

Összesen két felvétel készült, az egyiken a család minden tagja komolyan néz a kamerába, majd készítettek egy olyan verziót is, amelyen mindannyian nevetnek. A testbeszédszakértő, Judi James most az utóbbit elemezte ki.

Meghan ismét szakított a hagyományokkal, különösen a második fotón látható, amelyen kissé előrehajolva nevet önfeledten. Érdekes megfigyelni az idősebb generációt is, míg Károly kissé esetlenül tartja Györgyöt, addig Camilla nagyon komfortosan érzi magát a kicsi Saroltával. Katalin hercegné igazán magabiztosnak és boldognak tűnik, miközben a kis Lajost tartja a karjaiban. Érdekesség, hogy az első képen Meghan szinte pontosan ugyanúgy tartja a kezét, mint Camilla, ezzel is hangsúlyozva eleganciáját és magabiztosságát" – nyilatkozta a Daily Starnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.