Majka hónapokkal ezelőtt veszítette el az édesanyját, de a fájdalom nem enyhül. Pszichológusa szerint évekbe kerül feldolgozni. 

Fél évvel ezelőtt veszítette el Majka az édesanyját, aki nagyon hosszú és fájdalmas küzdelmet folytatott a rák ellen. A halála keltette űr még sokáig nem fog elmúlni, pszichológus is segíti a rappert a veszteség feldolgozásában, de a legnagyobb segítséget a családjától kapja. 

Majka pszichológushoz jár édesanyja elvesztése ótaFotó: Mudra László - Origo

Anyukám óriási űrt hagyott maga után. Pedig készítettem a lelkemet az elvesztésére: egy olyan betegségnél, mint az övé, a legrosszabb forgatókönyvvel is számolni kell. Fél év telt el, de már halványulnak a mozdulatai, a gesztusai. (...) A fater tizennyolc éve ment el, és bár elfogadtam, még mindig megérint. A pszichológusom szerint évekig tart majd feldolgozni anyám halálát is. De beszélek hozzá, hozzájuk, ami segít. Plusz bármekkora a fájdalom, az élet megy tovább: a pék ugyanúgy megsüti a kenyeret, a nap minden reggel felkel, nekem pedig ott van a családom, akik számítanak rám” – mondta a Hot! magazinnak Majka, aki azt is elárulta, családja nélkül nem tudja, mi lenne vele. „Nem is tudom, mi lenne velem a fiaim és a párom, Hajni nélkül. Valószínűleg egy k****pecér lennék, és fogalmam sem lenne arról, miből maradok ki. A családom a mindenem: olyan hátországot jelentenek, amit nem cserélnék semmire” – árulta el a rapper.