Michael Schumacher családja megosztotta a pilóta balesete előtt készült utolsó interjút

Forrás: Presse Sports/Mantey -
interjú Forma-1 Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotáról 2013-as balesete óta szinte semmi biztosat nem lehet tudni, a családja egyáltalán nem kommunikál a nyilvánossággal, ám most kivételt tettek: megosztották a pilóta utolsó interjúját.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nagyon kevés biztos információ áll rendelkezésünkre a pilóta állapotáról. A családja teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől, de most megosztottak egy, a pilótával készült interjút, amelyet eddig senki sem látott. Ez az utolsó, ami a szörnyű balesete előtt készült. Michael a videóban elmondja, hogy a legérzelmesebb bajnoki címe a 2000-es szuzukai győzelem volt a Ferrarival, hiszen a csapat 21 év után nyert újra egyéni címet. Michael azt is elárulta, melyik ellenfelét tisztelte a legjobban.

Ez Michael Schumacher utolsó interjúja Forrás: Presse Sports/Mantey

„Egyértelműen Mika Häkkinent. Vele nagy csatákat vívtam, de magánemberként is nagyon jó volt a viszonyunk" – mondta Schumi. Arról is beszélt, hogy mennyire nehéz sport a Forma–1: szerinte nagyon, bár régen még nehezebb volt, hiszen sok minden nem állt még akkor a pilóták rendelkezésére. Elmondta, hogy gokartozóként Ayrton Senna és Vincenzo Sospiri megmozdulásait követte, de

az igazi példaképe Toni Schumacher volt, a német labdarúgó-válogatott korábbi kapusa.

Azt is elárulta, hogy szerinte mi volt az ő sikerének a titka. „

Én mindig úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó,

Nemzeti Sport
A Formula–1-ben, mint ahogyan a motorsportban is, fontos a tehetség, azonban nem elég, hiszen fejlesztened kell folyamatosan a képességeidet. A gokartozás jó lehetőséget biztosít arra, hogy megmutasd a tehetségedet, de arra is, hogy rájöjj, mire van még szükséged autóversenyzőként."

A videó ide kattintva érhető el.

Szabó Erika gyászol: elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-szabo-erika-szineszno-gyaszol-elvesztette-edesapjat.htmlMeghalt Szabó Erika édesapja. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beolvasott a vadászoknak: a nagyvisnyói szürke farkas kilövésén háborodott felhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-sebestyen-balazs-beolvasott-a-vadaszoknak-a-nagyvisnyoi-szurke-farkas-kilovesen-haborodott-fel.htmlÉlő adásban háborodott fel Sebestyén Balázs, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá. Az csak olaj volt a tűzre, amikor műsorvezető társa, Rákóczi Feri elmndta, vadász végzett élettársa kutyájával is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBalázs Klári halála esetén felajánlja a szerveithttp://www.life.hu/sztarok/20181122-balazs-klari-halala-eseten-felajanlja-szerveit.htmlBalázs Klári elárulta, abban az esetben, ha majd örökre lehunyja a szemét, szeretné, ha a szerveit megkapnák azok, akik transzplantációra várnak. TV + Sztárok--Berki Krisztián ismét durván megsértette Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-berki-krisztian-ismet-durvan-megsertette-hodi-pamelat.htmlAki azt hitte, már minden rendben Berki Krisztián és Hódi Pamela között, az tévedett. Berki ismét beszólt gyermeke anyjának. TV + Sztárok--Felkészült a halálra Zámbó Jimmy 92 éves édesanyja, Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-felkeszult-a-halalra-zambo-jimmy-92-eves-edesanyja-anna-neni.htmlZámbó Jimmy 92 éves édesanyja, Anna néni elárulta, már egyre kevésbé bírja a sétákat, és úgy érzi, felkészült a halálra. TV + SztárokOrigoÚjra nehéz helyzetbe került Pál Éva: meg kell váltania a szülei sírhelyéthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-ujra-nehez-helyzetbe-kerult-pal-eva-meg-kell-valtania-szulei-sirhelyet.htmlPál Éva újra nehéz helyzetbe került: a Neoton egykori énekesnőjének szülei sírhelyéért kell kifizetnie egy nagyobb összeget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.