Rettegést töltötte el Csórics Balázst, amikor kedvesét A legbátrabb páros című műsor forgatásán meg kellett gyújtani. Adri a feladat teljesítése közben a földre vetette magát, halálfélelem lett úrrá rajta.

Csórics Balázsnak megsérült a térde A legbátrabb páros című műsor egyik feladatában, így kedvesének, Adrinak kellett elvállalnia, hogy felgyújtsák a testét. A feladat mindkettejük számára sokkoló volt. 

Csórics Balázs, A legbátrabb páros versenyzője nagyon féltette párja életétForrás: Csórics Balázs Official

„Életem egyik legnehezebb döntése volt, pláne, amikor láttam, hogy elkezdik öltöztetni a 9 réteg ruhába. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt: sokkot kaptam, amikor meg kellett gyújtani és nézni, ahogy egy másodperc alatt ellepik a lángok” – idézi Csórics szavait a Bors. Ám Adri az első bábu meggyújtása után elesett, a tűz az arcába fordult. A színész számára ez borzalmas látvány volt. 

„Addig emlékszem csak, hogy az első bábu begyújtása után az arcomba csapott a láng. Megzavarodtam, megszédültem, aztán a földön találtam magam. A feladat közben több száz fokon égünk mindenhol, és a jégzselé ugyan véd, de a halálfélelem eluralkodik. Az volt bennem, hogy vagy meghalok, vagy túlélem” – emlékezett vissza Adri. Az, hogy hogyan birkóztak meg a helyzettel, a keddi adásban látható majd.