102 évesen vállalta be az ejtőernyős ugrást egy néni: videó

100 éves ejtőernyős ugrás néni extrém sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irene O'Shea 102 évesen próbálta ki az ejtőernyőzést.

Elképesztő videó került fel az internetre: egy 102 éves néni kipróbálta az ejtőernyős ugrást. Irene bátor tettével rekordot is döntött: ő a legidősebb, aki valaha kipróbálta ezt az extrém sportot.

A hölgyet felsegítették a repülőgépre, majd a magasban fiatal oktatójával együtt kiugrott a gépből. Láthatóan nagyon élvezte a kalandot, földet érve vidáman mosolygott kisunokájára.

Az apa füle hallatára végeztek a négyéves kislánnyalhttp://www.life.hu/news/20181212-az-apa-fule-hallatara-vegeztek-a-negyeves-kislannyal.htmlBrutális gyerekgyilkosság történt Kentuckyban: a négyéves kislányt saját nagybátyja ölte meg. NewsThinkstockEgy 26 éves nő pucéran menekült az őt üldöző rendőrök előlhttp://www.life.hu/news/20181212-egy-26-eves-no-puceran-menekult-az-ot-uldozo-rendorok-elol.htmlBizonyára nem gondolta át, mit tesz az a 26 éves nő, aki úgy döntött, úgy kerülheti el legkönnyebben a büntetést, ha kiugrik autójából és pucéran kezd el rohanni az úttesten. News--Szinte teljesen gömb alakú köveket találtak a Marsonhttp://www.life.hu/news/20181212-szinte-teljesen-gomb-alaku-koveket-talaltak-a-marson.htmlÚgy tűnik, a Mars bolygó mindig tartogat meglepetéseket. Most éppen érdekes alakú köveket találtak, amelyek felkeltették a tudósok figyelmét. News--Sokkoló látványban volt része a nőnek, aki egy gyorséttermi csirkét rendelthttp://www.life.hu/news/20181212-sokkolo-latvanyban-volt-resze-a-nonek-aki-egy-gyorsettermi-csirket-rendelt.htmlSokkoló dolgot talált a sült csirkében egy nő, miután egy gyorsétteremben vásárolt. NewsOrigoBogarakkal áraszthatjuk el a lakást, ha nem tisztítjuk le a karácsonyfáthttp://www.life.hu/news/20181212-bogarakkal-araszthatjuk-el-a-lakast-ha-nem-tisztitjuk-le-a-karacsonyfat.htmlSokan rögtön a lakásba állítják be a karácsonyfaárustól elhozott fenyőt, ám ha így teszünk, tavasszal bogárinvázió színhelyévé válhat a lakás. Mutatjuk, hogyan kerülhetjük el. News--Furcsa alakú, ufónak látszó tárgyat láttak Hollandia feletthttp://www.life.hu/news/20181211-furcsa-alaku-ufonak-latszo-targyat-lattak-hollandia-felett.htmlMegszokhattuk már, hogy az Egyesült Államok területéről jelzik a legtöbb ufóészlelést, ám most egyikük megunta a jól megszokott terepet, és Hollandia felé vette az irányt. Videóra vették a furcsa jelenséget. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.