Így nézett ki Vilmos herceg szakállal - Fotó

fotó Vilmos herceg szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi fotók hozták újra lázba a királyi család híveit, most éppen Vilmos herceg szakállas képeiért vannak oda a rajongók: nem tudnak betelni vele.

Vilmos herceg régi fotói hozták lázba a királyi család rajongóit. A herceg pontosan 10 évvel ezelőtt, 2008-ban próbálkozott a szakáll viselésével. Lehet, hogy akkor nem aratott zajos sikert, de most megkapta a vágyott elismerést, hiszen az arcszőrzet újra reneszánszát éli, és a rajongók szerint Vilmos herceg nagyon dögös volt szakállal.

Jól állt a szakáll Vilmos hercegnek Forrás: WireImage/2008 Anwar Hussein/Anwar Hussein
Emily Rajakowski feneke megint felrobbantotta az internetet: a kamerába nyomtahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-emily-rajakowski-feneke-megint-felrobbantotta-az-internetet-a-kameraba-nyomta.htmlEmily Rajakowski egészen közelről mutatta meg fenekét a rajongóknak. Ez lenne a karácsonyi ajándék, amit a rajongóknak szánt?TV + Sztárok--Melltartó és tengerparti karácsonyfa: így telik az ünnep Eva Longoriánálhttp://www.life.hu/sztarok/20181222-melltarto-es-tengerparti-karacsonyfa-igy-telik-az-unnep-eva-longorianal.htmlÍgy kívánt rajongóinak boldog ünnepeket a színésznő.TV + Sztárok--Válásáról vallott Pély Barnahttp://www.life.hu/sztarok/20181222-valasarol-vallott-pely-barna.html15 év együttlét után, fél éve szakított Pély Barna és Galambos Dorina. Az egykori házastársak egy közleményben tudatták a hírt a rajongóikkal, azóta egyikük sem szólalt meg a témában. Pély Barna most mégis megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoKonyhafőnök VIP: Király Péter lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20181222-konyhafonok-vip-kiraly-peter-lett-a-gyoztes.htmlHatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője, Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!TV + SztárokOrigoVénuszként pózol Stohl Luca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-venuszkent-pozol-stohl-luca.htmlKülönleges montázs készült Stohl Lucáról: egy magyar művész Vénuszként ábrázolta a műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoPucér fotót posztolt Kelemen Anna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181221-pucer-fotot-posztolt-kelemen-anna.htmlKelemen Anna ismét a közösségi oldalán pucérkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.