Már tudni lehet, mi nyílik Klapka György zálogházának helyén

Fotó: Nagy Attila [origo] -
étterem felújítás Klapka György zálogház kínai étterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György 2017-ben bekövetkezett halála óta kérdéses volt a legendássá vált zálogház sorsa. Az üzlethelyiséget felújítják, úgy tudni, étterem lesz a helyén. 

Szinte legendássá vált Klapka György Vámház körút 9. alatti zálogháza, melynek sorsa Klapka 2017-ben bekövetkezett halála óta kérdéses volt.

A Ripost most kiszúrta, hogy az üzlethelyiséget felújítja új bérlője, ám eddig nem írták ki, hogy milyen üzlet nyílik majd ott. Megkérdeztek egy környéken lakót, tud-e valamit a helyiség sorsáról.

„Mivel én is a körúton lakom, feltűnt a mozgolódás a zálogház körül. Majdnem minden nap láttam az építőmunkásokat, akik délután öt óráig, megfeszített munkatempóban húzzák az igát. Egyszer, mikor lejárt a műszak, odaléptem hozzájuk, és megkérdeztem, mi lesz a zálogház helyén” – mesélte a lapnak a környékbeli, aki azt is elárulta, úgy tudni, kínai étterem lesz a Vámház körút 9. alatt.

Klapka György zálogházának helyén egy étterem nyílhat Fotó: Nagy Attila [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.