Mint ismeretes, Andy Vajna január 20-án hunyt el, tragikus hirtelenséggel, a temetése január 31-én volt. Felesége búcsúbeszédét most láthatjuk is.

Vajna Timi nem tudja elengedni 74 éves korában elhunyt férjét, búcsúbeszédében is ezt mondta el. A temetésen készült felvételeket maga a gyászoló feleség osztotta meg a közösségi oldalán. Timi zokogva búcsúzott Andytől, akiről elmondta, nem ismert nála jobb és segítőkészebb embert, valamint azt is megosztotta a gyászolókkal, hogy azért néz a plafonra, miközben beszél, mert a halottak lelke több mint 40 napig még itt tartózkodik, és segít a gyász feldolgozásában. Az összetört özvegy hisz ebben, és a mai napig beszélget a férjével. 

Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Biztos vagyok benne, hogy még minimum 40 napig itt lesz velünk a Földön, hogy segítsen nekem megválaszolni ezeket a kérdéseket" – mesélte sírva a gyászoló feleség.

A többi között történeteket osztott meg kettejük viszonyáról, arról, hogy a kormánybiztos mennyire szeretett élni és segíteni másoknak, hogy nemcsak magából, hanem másokból is képes volt kihozni a maximumot. A gyászoló feleség videóját a közösségi oldalán lehet elérni.