Vajna Timi zokogva mondta el férjének a búcsúbeszédét – Videó

Vajna Timi búcsúbeszéd videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Andy Vajna január 20-án hunyt el, tragikus hirtelenséggel, a temetése január 31-én volt. Felesége búcsúbeszédét most láthatjuk is.

Vajna Timi nem tudja elengedni 74 éves korában elhunyt férjét, búcsúbeszédében is ezt mondta el. A temetésen készült felvételeket maga a gyászoló feleség osztotta meg a közösségi oldalán. Timi zokogva búcsúzott Andytől, akiről elmondta, nem ismert nála jobb és segítőkészebb embert, valamint azt is megosztotta a gyászolókkal, hogy azért néz a plafonra, miközben beszél, mert a halottak lelke több mint 40 napig még itt tartózkodik, és segít a gyász feldolgozásában. Az összetört özvegy hisz ebben, és a mai napig beszélget a férjével.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Biztos vagyok benne, hogy még minimum 40 napig itt lesz velünk a Földön, hogy segítsen nekem megválaszolni ezeket a kérdéseket" – mesélte sírva a gyászoló feleség.

A többi között történeteket osztott meg kettejük viszonyáról, arról, hogy a kormánybiztos mennyire szeretett élni és segíteni másoknak, hogy nemcsak magából, hanem másokból is képes volt kihozni a maximumot. A gyászoló feleség videóját a közösségi oldalán lehet elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.