Teljesen kiborult Galambos Lajos: elölről kezdődik a tárgyalása

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos csere lopás per bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors úgy tudja, hogy két év, négy halasztás és két tárgyalás után elölről kezdődik Galambos Lajos 30 milliós áram-, víz- és gázlopási pere, ami miatt korábban 125 napot börtönben is ült. Az ok: bíróváltás.

"Letaglózott a hír! Nyomasztó érzés, hogy kárba veszett az a sok idő" – mondta a lapnak Lajcsi. Az ügyben eddig eljáró bíró feljebb lépett a ranglétrán, és a zenész csak reméli, hogy az utódja a március végi tárgyalásig át tudja olvasni a 12 ezer oldalas alapiratot és a lefoglalt iratokat. Elmondása szerint ez azért nagyon fontos, mert benne van az ártatlansága.

Galambos Lajos pere elölről kezdődik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi ügyvédje szerint így 2022-re várható végleges döntés az ügyben, mert a tanúkat is újra meg kell hallgatni.

Jennifer Garnerről és új párjáról lesifotók készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-jennifer-garnerrol-es-uj-parjarol-lesifotok-keszultek.htmlLesifotók készültek Jennifer Garnerről és új párjáról. TV + Sztárok--Vasvári Vivi dögös bikiniben mutatta meg a melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vasvari-vivi-dogos-bikiniben-mutatta-meg-melleit.htmlVasvári Vivi a férfiak legnagyobb örömére egy dögös bikiniben mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoSztárok, akikkel SMS-ben szakítottak: Jessica Simpson és Kisó is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-sztarok-akikkel-smsben-szakitottak-jessica-simpson-es-kiso-is-igy-jartak.htmlA szakítás sosem kellemes, de lehet jól, illetve tisztességesen csinálni. Az alábbi sztároknak azonban nem adatott meg a becsületes elválás, hosszú kapcsolatokat és házasságokat is zártak le egyetlen SMS-ben, ami finoman szólva is hatalmas modortalanság. Íme, azok a sztárok, akik így jártak. TV + Sztárok--Ilyen hatalmas Bradley Cooper vagyonahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-ilyen-hatalmas-bradley-cooper-vagyona.htmlBradley Cooper a Másnaposokkal került fel a térképre, és vált a világ egyik legjobban fizetett színészévé, a Csillag születik azonban még több pénzt hozott neki a konyhára. TV + Sztárok--Katalin hercegné elszólta magát: nem kizárt, hogy jön a negyedik babahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-katalin-hercegne-elszolta-magat-nem-kizart-hogy-jon-a-negyedik-baba.htmlKatalin hercegné sejtelmes választ adott arra a kérdésre, vállalnak-e negyedik gyermeket Vilmossal. TV + Sztárok--Az asztrológus szerint Pachmann Péterre rátalálhat a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-az-asztrologus-szerint-pachmann-peterre-ratalalhat-a-szerelem.htmlImolai Judit asztrológus volt a Mokka vendége. A szakember nemcsak azt árulta el, mi vár ránk márciusban, a tavasz kezdetén, hanem azt is, hogy Pachmann Péterre rátalálhat a szerelem. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.