Érdekes esemény történt a Charme együttes kanadai koncertjén, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe.

Nagyon meglepődött kanadai koncertjén Jáger Gyula, ugyanis a fellépés végén két rendőr jelent meg a színpadon, akik bilincsbe verték: az indoklás szerint túl hangosan zenéltek. Szerencsére hamar kiderült, hogy ez csak a helyi Magyar Ház vicce, és azért kattant bilincs a kezükön, mert még szerettek volna egy dalt hallani tőlük.

A színpadon verték bilincsbe a Charme együttes énekesétForrás: Instagram/Jáger Gyula

„A színpadon álltam, és épp bejelentettem, hogy az utolsó dal következik. A korábbi számos fellépéseink alkalmával már hozzászoktunk, hogy az utolsó dal mindig csak az utolsó előtti, mert a mi közönségünknek szinte sosem elég. Természetesen mi ezúttal is eleget tettünk a kérésnek, és velük együtt elénekeltünk még egy dalt. Ekkor lépett a színpadra egy rendőr hölgy és szintén egyenruhában lévő úr, akik arra hívták fel a figyelmünket, hogy túl hangosak voltunk, ezért letartóztattak, és egy bilincset raktak a kezemre. A közönség ezt meglátva azonnal zúgolódott, de hamar kiderült, hogy mindez egy poén volt a Magyar Ház vezetőitől. Ettől függetlenül a bilincs csak azzal a feltétellel kerülhetett le rólam, ha még egy utolsó dalt cserébe elénekelünk. Nagyon meglepődtünk a váratlan szituáción Attilával, de a kérésnek örömmel tettünk eleget” – mondta az AC Newsnak Jáger Gyula.