Súlyos milliókat fizetett ki egy nagymama egy csalónak, aki egy jóképű filmsztárnak adta ki magát és elhitette a nővel, hogy szerelmes belé.

Az 56 esztendős, kétgyermekes Sharon évek óta egyedül él Ipswichben és hatalmas rajongója Kenny Johnsonnak, aki többek között a S.W.A.T. – Különleges egység című sorozatban játszik. A nő az egyik nap Facebookon kapott egy üzenetet egy ugyanilyen nevű úriembertől, aki megköszönte neki a támogatást és a szeretet. Sharonnak nem tűnt fel, hogy a profilt mindössze 80-an követik, elhitte, hogy valóban a sztár írt neki.

Ezután elkezdtek üzeneteket váltani és hamar bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük. A férfi hamarosan szerelmet vallott a nőnek.

Hízelgett nekem és elhittem, hogy ő valóban Kenny. Annyira meggyőző volt. Szerelmét bizonygatta. Most már tudom, egy idióta voltam...” – nyilatkozta a nő a Mirrornak.

A kép csak illusztrációForrás: AFP/Photononstop/Frederic Soreau

Sajnos a történetnek nem lett jó vége, a csaló ugyanis egyáltalán nem szeretett bele a nagymamába, hanem óriási összeget csalt ki tőle. Egyszer írt neki egy olyan üzenetet, hogy a filmes stáb autóbalesetet szenvedett és hatalmas a káruk. Hogy folytatni tudják a forgatást, összesen 11 millió forintnyi összegre lenne szükségük. A nő nem sokáig habozott, kölcsönt vett fel és átutalta a férfinak a pénzt. Aki ezután persze eltűnt...

A nő feljelentést tett és szeretné elérni, hogy mások ne kövessenek el hasonló hibát.