Koós János azzal búcsúzott Aradszky Lászlótól a temetésén, hogy nemsokára megy utána

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Aradszky László búcsú Koós János temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János és Aradszky László nagyon jó barátok voltak, és most már újra együtt vannak. Koós azzal búcsúzott annak idején Aradszkytól, hogy nemsokára megy utána.

Koós János halála megdöbbentette Aradszky László özvegyét. Éva asszony rosszul lett, amikor meghallotta a hírt, hiszen távozásával egy igazi ikont veszítettünk el, ő maga pedig néhai férje legjobb barátját.

Koós János megrendítő szavakkal búcsúzott Aradszkytól Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A rádióban hallottam, hogy Jani meghalt. Nem hittem a fülemnek... Ritkán megyek be Laci szobájába, de úgy éreztem, látnom kell őket, akik már ismét együtt vannak. Ott mosolyognak Laci ereklyéi között a rengeteg közös fotón, mintha mi sem történt volna. Annyira megviselt, hogy Laci után Jani is ilyen hamar elment, hogy rosszul lettem. A barátok, a családom nem is mertek egyedül hagyni a lakásban a felzaklató emlékekkel, vigyáztak rám" – mondta a Blikknek Aradszky Éva, aki arra is emlékszik, hogyan búcsúzott Koós Aradszky Lászlótól:

Lacikám, nemsokára megyek utánad."

„Már akkor érezhette, hogy baj van, de nem gondoltam, hogy komolyan mondja. Sajnos betartotta a Lacinak tett ígéretét, ahogy mindig

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.