Martina Big fekete nőként él – fotó

Forrás: martina-big.com -
bőrszín Martina Big fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martina Big különböző injekciókkal változtatta meg a bőrszínét: ma már fekete nőként él.

Martina Big tejfehér bőrrel és szőke hajjal született, de nem volt elégedett a kinézetével. Rengeteg műtéten esett át, hogy ő legyen a legnagyobb mellű modell, ezen kívül injekciókat kapott, hogy a bőrszínét megváltoztassa. Ennek köszönhetően a nő fekete lett és azt állítja, hogy az orvosok szerint a gyermeke is az lesz.

Martina Big átalakulása Forrás: martina-big.com

Számára azonban a bőrszín nemcsak valami hóbort, nemrég Kenyába utazott és megkeresztelkedett, így a neve már Malaika Kubwa. „Nemcsak a bőröm és a kinézetem változott meg, hanem a belsőm is” – árulta el a nő. Martina arra tette fel az életét, hogy az előítéletek ellen küzdjön – írja a Daily Star.

A német származású modell ma már fekete nőként él Forrás: martina-big.com
Marwan Alteir a nők körmei alapján készített túlélési útmutatót férfiaknakhttp://www.life.hu/news/20190312-marwan-alteir-a-nok-kormei-alapjan-keszitett-tulelesi-utmutatot-ferfiaknak.htmlA nők körméről készített túlélési útmutatót egy férfi: úgy gondolja, hogy a manikűr rengeteget elárul egy hölgyről. NewsOrigoIdőjárás: viharos szél és akár hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20190311-idojaras-viharos-szel-es-akar-hozapor-is-johet.htmlViharos széllel indul a hét, csaknem az egész ország területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. News--Visszatér a hideg, barátságtalan időhttp://www.life.hu/news/20190310-visszater-a-hideg-idojaras.htmlNem árt, ha még kéznél van a télikabát, a sál és a sapka. News--Kisgyermekeiket is férjhez adják a hozományért az éhező jemeni családokhttp://www.life.hu/news/20190310-kisgyermekeiket-is-ferjhez-adjak-a-hozomanyert-az-ehezo-jemeni-csaladok.htmlHogy megmeneküljenek az éhhaláltól, hároméves kislányaikat férjhez adják a jemeni családok. News--Rengeteg jelentkeztek a milliomos thai földbirtokos, Arnon Rodthong szűz lányáérthttp://www.life.hu/news/20190307-rengeteg-jelentkeztek-a-milliomos-thai-foldbirtokos-arnon-rodthong-szuz-lanyaert.htmlArnon Rodthong thai földbirtokos rengeteg pénzt ajánlott annak a férfinak, aki hajlandó elvenni szűz lányát: nagyon sokan jelentkeztek, nehéz lesz választani. News--Ez történt a férfival, aki egy évig csak lejárt szavatosságú ételeket evetthttp://www.life.hu/news/20190310-ez-tortent-a-ferfival-aki-egy-evig-csak-lejart-szavatossagu-eteleket-evett.htmlEgy férfi egy évig lejárt szavatosságú ételeken élt, és még csak rosszul sem lett tőle. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.