ByeAlex kivételesen a magánéletéről vallott, pontosabban az édesapja haláláról. Négy éve távozott az élők sorából, de az énekest nem viselte meg az elvesztése. 

Habár ByeAlex már évek óta a nyilvánosság előtt él, a magánügyeit soha nem teregeti ki. A barátnőjéről és a családjáról is keveset tudni, eddig az édesapja négy évvel ezelőtti elvesztéséről sem beszélt. Most azonban kivételt tett, és elárulta, hogyan érezte magát, amikor az apukája elment, és azt is, milyen volt a kapcsolatuk.

ByeAlexet nem viselte meg nagyon az édesapja elvesztéseForrás: RTL Klub

Jó kapcsolatban voltunk, tiszteltem, de apukám nem volt egy ilyen szuperhős apa, mint amit a filmekben látunk. Ő egy dolgos, kötelességtudó fickó volt két gyerekkel, feleséggel, de érzelmeket nem igazán közvetített felénk.  Kemény ember volt, és engem is arra nevelt, hogy az legyek. Az én szeretetnyelvem viszont másmilyen" – mondta Alex a Borsnak. Hozzátette, valószínűleg azért nem volt borzalmasan fájdalmas az elvesztése, mert érzelmileg teljesen más síkon mozogtak az édesapjával. 
„Biztos sokaknak meghökkentő lesz, de engem nem viselt meg, nem tört össze apukám halála. Egyszerűen tudomásul vettem, amikor telefonon közölték velem, hogy elment.  Haragudtam rá, mert a láncdohányzásnak és a negatív életszemléletének köszönhette, hogy ide jutott ötvenhárom évesen. Nem sajnálkoztam egy percig sem, csak azt éreztem, hogy anyukám fájdalmát kell oldanom valahogy" – árulta el az énekes.