Felfüggesztettet kapott az az amerikai tanárnő, aki egy parkban szexelt a diákjával

Forrás: Shutterstock -
szex tanárnő diák felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta egy tanárnő, aki a diákjával szexelt, de lebukott.

A 40 esztendős Chrystal Estelle Vega egy arkansasi iskolában dogozott tanárnőként és egyszer az egyik 16 éves diákjával elkezdett sikamlós üzeneteket váltani telefonon keresztül. A nő az iskolán kívül egyszer találkozott is a fiúval és a parkban szexeltek egymással.

Az együttlét azonban nem maradt titokban, a diák maga jelentette fel oktatóját. A tanárnő a bíróság előtt csak az üzenetváltást ismerte el, a szexet nem. A parkban lévő kamerák azonban bizonyították bűnösségét.

Végül hat év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és soha többé nem léphet kapcsolatba áldozatával – számolt be róla a The Sun.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét http://www.life.hu/sztarok/20190319-demcsak-zsuzsa-vezeti-a-televizios-ujsagrirok-dija-galaestjet.htmlDemcsák Zsuzsa vezeti majd a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismeréseket március 20-án adják át. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee-t durván megviseli a szakítás: a barátai aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-ganxsta-zoleet-durvan-megviseli-a-szakitas-a-baratai-aggodnak-erte.htmlAggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért: a rapper nagyon szenved a szakítása után. TV + Sztárok--Britney Spears nem házasodhat apja engedélye nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-britney-spears-nem-hazasodhat-apja-engedelye-nelkul.htmlBritney Spears még mindig fizeti sok évvel ezelőtti összeomlásának árát: apja engedélye nélkül nem is házasodhat. TV + SztárokAFPSztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazzahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-sztarok-akik-a-vizeletuket-hasznaljak-terapiakent-madonna-es-medveczky-ilona-is-alkalmazza.htmlA sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék a csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is. TV + SztárokOrigoTóth Gabi kutyájának ugyanaznap van a születésnapja, mint a névnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-toth-gabi-kutyajanak-ugyanaz-nap-van-a-szuletesnapja-mint-a-nevnapja.htmlTóth Gabi kutyája névnapját és szülinapját ünnepelte: a kis csivava nagyon boldog lehet. TV + SztárokOrigoSzexi fotók készültek az Exatlon Hungary versenyzőjéről, Murvai Líviárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-szexi-fotok-keszultek-az-exatlon-hungary-versenyzojerol-murvai-liviarol.htmlModellként is sikeres az Exatlon Hungary gyönyörű versenyzője, Murvai Lívia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.