Régóta nem él a nyilvánosság előtt Michelle Wild, de most ismét kilép a rivaldafénybe egy film kedvéért, amelyben egy pornóproducer asszisztensét alakítja. 

Az egykori pornósztár, Michelle Wild már rég otthagyta az ipart, de színésznőként a Jóban Rosszban című sorozatban is kamatoztatta tehetségét. Most pedig egy kisfilmben szerepel, amelyet Csoma Sándor rendezett. A Casting című kisjátékfilmben az egykori Michelle Wild, vagyis Vad Kati egy pornóproducer asszisztensét alakítja.

Michelle Wild újra a kamerák előtt

„Mióta nem vagyok képernyőn, az évek alatt sok mindent visszautasítottam, és ahhoz, hogy elvállaljam ezt a szerepet, látnom kellett, milyen Sándor munkastílusa, milyen filmeket készít. Ő nagyon aktív rendező, és tényleg sok időt töltöttünk azzal, hogy ez az inspirációból adódó fiktív történet és a karakterek hitelesek legyenek. Az volt a döntés legnehezebb része, hogy tudtam, eljutunk majd odáig, hogy újságírókkal kell beszélnem a filmről,  és ezért is válogattam meg komolyan, kinek az ajánlatát vállalom el" – árulta el a Borsnak Vad Kati.
A rendezőnek egy barátja javasolta őt, és már az első találkozásnál kiderült, hogy tökéletes lesz a szerepre. „Játszott több sorozatban, és nagyon természetesen beszél. A személyes találkozáskor pedig már rögtön pszichológiakönyveket ajánlott a karakterekhez. Katinak sok szövege volt, de nagyon érzékenyen reagált minden instrukcióra,  érezte a filmet, és tökéletesen működött. Remélem, más alkotásokban is használják, mert vérbeli színésznő" – árulta el Csoma Sándor.