színésznő Liz Hurley bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liz Hurley apró bikiniben mutatta meg a tökéletes testét.

Liz Hurley 53 esztendős, de legalább 20 évet letagadhatna a korából. Nemcsak az arca fiatalos, a testén egy deka felesleg sincs. Ezt most meg is mutatta: egy bikinis fotót töltött fel a közösségi oldalára a rajongók legnagyobb örömére.

Az alá írt szövegből kiderült, hogy épp Indiában tartózkodik a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Salaam India #LaurenBikini @elizabethhurleybeach #Easterhols @haseenajethmalani

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter szőke hajra váltott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hajdu-peter-szoke-hajra-valtott.htmlHajdú Péter jól megszokott frizurája már a múlté: szőke hajra váltott az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAgyonlőtték a világhírű rappert, Nipsey Hussle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190401-agyonlottek-a-vilaghiru-rappert-nipsey-husslet.htmlAgyonlőtték a korábban Grammy-díjra is jelölt rappert, Nipsey Hussle-t. TV + Sztárok--Győzike élete végre egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-gyozike-elete-vegre-egyenedbe-kerult.htmlSok viszontagságon van túl Győzike, de most újra egyenesbe került az élete. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSáfár Anikó bevallotta, hogy el akarta pusztítani magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-safar-aniko-bevallotta-hogy-el-akarta-pusztitani-magat.htmlSáfár Anikó számára nehezen jött a siker, ugyanakkor a magánéletével sem volt minden rendben a pályája elején: kilátástalan helyzetéből nem találta a kiutat. Idegösszeomlása mentette meg az életét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka törli magát az összes közösségi médiás felületéről: hamarosan kiderül, hogy ez csak egy áprilisi tréfa-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hosszu-katinka-torli-magat-az-osszes-kozossegi-medias-feluleterolhamarosan-kiderul-hogy-ez-csak-egy.htmlHosszú Katinka egy rövid posztban köszönt el rajongóitól: úgy döntött, letörli magát a közösségi médiafelületeiről. TV + Sztárok--Ezért nem házasodott össze Völgyesi Gabi és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190331-ezert-nem-hazasodott-ossze-volgyesi-gabi-es-parja-adam.htmlA Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi több mint húsz éve ismerkedett meg zeneszerző párjával. Két gyerekük van, azonban a boldogító igent sosem mondták ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.