Hien bikiniben mutatta meg az alakját - Fotó

alak fotó test bikini Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien tőle szokatlan módon bikinis fotót mutatott magáról: nagyon örültek a férfi rajongók.

Hien nagyon ritkán mutat magáról olyan felvételt, amelyen lenge öltözékben látható, de most kivételt tett. Az énekesnő bikinis képet posztolt magáról, ami nem meglepő módon nagyon tetszett a rajongóknak, főleg persze a férfiaknak. „Káprázatosan gyönyörű vagy" – írta egyikük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

# HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

Az öt leggazdagabb gyereksztár: Miley Cyrustól az Olsen ikrekighttp://www.life.hu/sztarok/20190401-az-ot-leggazdagabb-gyereksztar-miley-cyrustol-az-olsen-ikrekig.htmlAnyagilag nagyon kifizetődő már fiatalon elindítani a karriert, ugyanakkor láthattuk, hogy a gyereksztárok közül nagyon sokak élete teljesen kisiklott. Ez sem törvényszerű azonban, hiszen gondoljunk csak Miley Cyrusra, vagy Selena Gomezre: ők is a leggazdagabb hírességek között vannak, fiatalon kezdték, és habár nem volt mindig fáklyásmenet az életük, sikerült még idejében kezükbe venniük a gyeplőt. Íme, a leggazdagabb gyereksztárok. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg a testét az 53 éves Liz Hurleyhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-bikiniben-mutatta-meg-testet-az-53-eves-liz-hurley.htmlLiz Hurley apró bikiniben mutatta meg a tökéletes testét. TV + Sztárok--Köllő Babett őrült videósorozatban mutatja meg bohókás oldalát: kipeckelte a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-kollo-babett-orult-videosorozatban-mutatja-meg-magat-kipeckelt-szajjal.htmlKöllő Babett-től nem áll távol a bolondosság, ezt mutatja meg vicces videósorozatában is. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szőke hajra váltott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-hajdu-peter-szoke-hajra-valtott.htmlHajdú Péter jól megszokott frizurája már a múlté: szőke hajra váltott az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoValóra vált Köböl Anita álma: megpuszilt egy delfint - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-valora-valt-kobol-anita-alma-megpuszilt-egy-delfint.htmlKöböl Anita régi álma vált valóra: olyan közel kerülhetett egy delfinhez, hogy még meg is puszilta. TV + SztárokOrigoTóth Vera új életének harmadik évfordulóját ünnepelte egy előtte-utána fotóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-toth-vera-uj-eletenek-harmadik-evfordulojat-unnepelte-egy-elotteutana-fotoval.html3 évvel ezelőtt gyökerestül változott meg Tóth Vera élete: elképesztő átalakuláson ment át gyomorműtétének és kitartásának köszönhetően. Ezért mondott hálát nyilvánosan a szexi énekesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.