Szegeden koncertezett a lányokból álló rapduó, Nemazalány és Lil G. A nézőtérről valaki feléjük dobott egy üvegpoharat. A koncertnek helyet adó klub, a JATE közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. 

Meglepő posztot tett ki Facebook-oldalára a szegedi JATE Klub. A jelek szerint ott koncertezett az ismert magyar rapduó, Nemazalány és Lil G. Ám a két lányt egy kis atrocitás érte. 

"A mai napon hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-LilG rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat 6 percen belül megkereste és a klub területéről eltávolította az elkövetőt" – írta a JATE. 

Azt is leírták, hogy a kamerafelvételek alapján beazonosították az elkövetőt, aki a jövőben semmilyen programon nem vehet majd részt náluk. Továbbá jelezték, hogy elítélik a vandalizmus, a károkozás és a nők elleni tiszteletlenség minden formáját. 

"A mai napon egyeztetünk a duó menedzserével, amennyiben feljelentést kívánnak tenni az ügyben, mindenben a segítségükre leszünk" – írta közleményében a JATE Klub.