Bikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti – Fotó

Forrás: Insta - Iszak Eszti -
Iszak Eszter Mexikó bikini nyaralás
Iszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik.

Valószínűleg Iszak Esztinek is elege van az itthoni hűvösebb időből, a közösségi oldalán ugyanis mexikói nyaralós fotóival nosztalgiázik. Egyiken például egy fodros bikiniben és egy lenge strandköpenyben látható.

Követői természetesen meg is dicsérték, mennyire káprázatosan néz ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TimeTravel #tb #mexico

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Elfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymillióthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-elfogadta-a-penzbirsagot-kokeny-attila-reszletekben-fizeti-ki-az-egymilliot.htmlKökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes. TV + SztárokOrigoIsmert autómárka nagykövete lett Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ismert-automarka-nagykovete-lett-weisz-fanni.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoVajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. Most mégis megszólalt, hogy elmondja, hogy van most. TV + SztárokOrigoDavid Hasselhoff új albummal készül, meglepi rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-david-hasselhoff-uj-albummal-keszul-meglepi-rajongoit.htmlNem titok, hogy David Hasselhoff nemcsak színészként tevékenykedik, hanem zenészként is. Most új albummal készül, amelyen néhány heavy metal sláger is helyet kap. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.