Felvonulást tartottak a milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeinek emlékére

Forrás: AFP/Tariq Mikkel Khan -
halál gyász robbantás üzenet emlék Srí Lanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anders Holch Povlsen, Dánia leggazdagabb emberének tartott milliárdos is elveszítette három gyermekét húsvétkor Srí Lankán. A tragédia óta először szólalt meg. 

Megemlékezést tartottak csütörtökön Anders Holch Povlsen dán milliárdos gyermekeinek emlékére. Ők is Srí Lankán vesztették életüket húsvétkor.

A Daily Mail cikke szerint hatalmas tömeg vett részt a fáklyás sétával egybekötött megemlékezésen, hogy gyászolják Alfredot, Almát és Agnest.

Povlsen szöveges üzenetet küldött az összegyűlt tömegnek, amelyet fel is olvastak. "Szeretett gyermekeink, Alfred, Alma és Agnes elvesztése teljesen érthetetlen" – írja a megtört édesapa.

"Nagyra értékeljük azt az emberséget, ami ma Brande-ban megmutatkozik. Nemcsak családunk és gyermekeink iránt, hanem az össze áldozat iránt" – szól az üzenet.

Anders Holch Povlsennek és a feleségének egy gyermeke maradt életben Forrás: AFP/Tariq Mikkel Khan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.