Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követte

Forrás: Instagram/Róka Adrienne -
Róka Adrienne Kabát Peti követés zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. 

Róka Adrienne-t egy őrült férfi kezdte el zaklatni, aki nem elégedett meg az üzenetekkel. Az utcán is követte, ezért Adrienne feljelentést tett.

Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta Forrás: Instagram/Róka Adrienne

ocsmányságokat kezdett írni, Petit szidta, és engem is trágár szavakkal illetett.


Borsnak

Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190503-nem-fogadta-el-az-alkut-a-keritessel-vadolt-repas-lajos.htmlRépás Lajost kerítéssel vádolják, pere még évekig elhúzódhat. A bíróság alkut ajánlott neki, de az egykori szépségversenyguru nem fogadta el. TV + SztárokOrigoÍgy jött össze Palik László és Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-igy-jott-ossze-palik-laszlo-es-marsi-aniko.htmlPalik László végre elmesélte, hogyan jött össze feleségével, Marsi Anikóval. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBács Ferenc özvegye tudta, hogy férje meg fog halni: korábban elkezdte gyászolnihttp://www.life.hu/sztarok/20190503-bacs-ferenc-ozvegye-tudta-hogy-ferje-meg-fog-halni-korabban-elkezdte-gyaszolni.htmlA színművész halála nem volt váratlan, ez azonban nem enyhíti a családtagok fájdalmát. Özvegye már a halála előtt gyászolta férjét. TV + Sztárok--Anettka visszavonulása óta magányosan él: üzletasszonyként tevékenykedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-anettka-visszavonulasa-ota-maganyosan-el-uzletasszonykent-tevekenykedik.htmlMég mindig emlékeznek az emberek Fehér Anettkára, habár már évek óta visszavonultan él. Kiderült, mivel foglalkozik most. TV + Sztárok--Elhunyt Szily Nóra édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elhunyt-szily-nora-edesanyja.htmlSzily Nóra gyászol: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.