Először csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. 

Róka Adrienne-t egy őrült férfi kezdte el zaklatni, aki nem elégedett meg az üzenetekkel. Az utcán is követte, ezért Adrienne feljelentést tett.

Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklattaForrás: Instagram/Róka Adrienne

„Szeptemberben kezdődött a Facebookon, amikor még valós profillal, normális stílusban írt nekem. Amikor nem reagáltam, ocsmányságokat kezdett írni, Petit szidta, és engem is trágár szavakkal illetett. Peti konfliktuskerülő, mondta, hogy tiltsam le. Így is tettem. De aztán kamuprofilról folytatta” – kezdte Róka Adrienne. A férfinak sikerült megszereznie Kabát Péter kedvesének telefonszámát is.
„Amikor a telefonszámát is letiltottam, rejtett számról folytatta. A dolog odáig fajult, hogy az utcán is követett. Láttam, ahogy a kocsijából figyelt, nagyon ijesztő volt. Ez nem mehetett tovább, ezért az összes elmentett üzenetet elvittem a rendőrségre, és feljelentést tettem. Ott beszélgettem az ilyen ügyekről, és azon az állásponton voltak, nem szabad hagyni, hogy a zaklatások elfajuljanak. Sokan nem tudják, de igenis következményei vannak az ilyesminek. Beidézik a zaklatót, majd megkapom a távoltartási végzést, és ha nem áll le, akkor felfüggesztett vagy akár egy év letöltendő börtönt is kaphat” – mondta a Borsnak Adrienne.