Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás Lajos

Forrás: Tv2 -
répás lajos kerítés alku per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Répás Lajost kerítéssel vádolják, pere még évekig elhúzódhat. A bíróság alkut ajánlott neki, de az egykori szépségversenyguru nem fogadta el. 

Évekig húzódhat még Répás Lajos pere. A Miss Hungary szépségverseny egykori tulajdonosát kerítéssel vádolják, állítólag katalógust készített a lányokról, innen válogathattak a magányos férfiak partnert. Az ügy nyomozati anyaga 2500 oldalas, ugyanennyi a bírósági irat, valamint 107 meghallgatandó tanú, akiknek eddig csak a felét kérdezte ki a bíróság.

Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás Lajos Forrás: Tv2

Az üzletembert 67 rendbeli kerítéssel vádolják, amelyből a vádirat szerint 5 kiskorú sérelmére történt. Ügyvédje nyilatkozott a per részleteiről. „

Az eddig meghallgatott nők szerint ők maguk kérték az ügyfelemet, hogy partikra, vacsorákra, házibulikra szerezzen hölgytársaságra vágyó férfiakat,

Blikknek

„Ártatlan vagyok, így szó sem lehetett alkuról. Sohasem közvetítettem szexmunkára senkit. A társasági partnerként kiküldött lányok önszántukból feküdtek le azzal, akit szimpatikusnak tartottak. Jutalékot a hoszteszmunka kiközvetítéséért adtak” – állítja az üzletember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.