Répás Lajost kerítéssel vádolják, pere még évekig elhúzódhat. A bíróság alkut ajánlott neki, de az egykori szépségversenyguru nem fogadta el. 

Évekig húzódhat még Répás Lajos pere. A Miss Hungary szépségverseny egykori tulajdonosát kerítéssel vádolják, állítólag katalógust készített a lányokról, innen válogathattak a magányos férfiak partnert. Az ügy nyomozati anyaga 2500 oldalas, ugyanennyi a bírósági irat, valamint 107 meghallgatandó tanú, akiknek eddig csak a felét kérdezte ki a bíróság.

Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás LajosForrás: Tv2

Az üzletembert 67 rendbeli kerítéssel vádolják, amelyből a vádirat szerint 5 kiskorú sérelmére történt. Ügyvédje nyilatkozott a per részleteiről. „Három, szolgáltatást igénybe vevő férfit hallgattak meg legutóbb, illetve néhány lányt. Az egyik megrendelő szerint nem is történt szexuális aktus, mivel nem volt szimpatikus a kiküldött hosztesz. Az eddig meghallgatott nők szerint ők maguk kérték az ügyfelemet, hogy partikra, vacsorákra, házibulikra szerezzen hölgytársaságra vágyó férfiakat, akikkel, ha akartak, szexuális kapcsolatot létesítettek. Az ügyész ajánlotta, hogy beismerés esetén az eredetileg javasolt letöltendő börtönbüntetés helyett 2 év, 5 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel befejezhetik az eljárást. Ügyfelem nem élt a lehetőséggel” – mondta a Blikknek dr. Kléber István. Répás Lajos pedig leszögezte, nem tartja magát bűnösnek.

„Ártatlan vagyok, így szó sem lehetett alkuról. Sohasem közvetítettem szexmunkára senkit. A társasági partnerként kiküldött lányok önszántukból feküdtek le azzal, akit szimpatikusnak tartottak. Jutalékot a hoszteszmunka kiközvetítéséért adtak” – állítja az üzletember.