Répás Lajos szexbotránya: "Nem futtattam lányokat, országimázst építettem"

prostitúció répás lajos szexbotrány szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmentette azokat a lányokat, akiket kiközvetített, jelentette ki a TV2 Tények című műsorában Répás Lajos. A Miss Hungary szépségversenyek egykori tulajdonosa ellen jóideje tart a nyomozás: kerítéssel és szexmunkások közvetítésével vádolja az ügyészség. A lányok közt 14 éves is van.   

Répás - akivel kapcsolatban 4 éve pattant ki a szexbotrány - azt állítja, ő nem kerített. "Nem futtattam lányokat, országimázst építettem" - jelentette ki. Őt keresték meg a lányok, hogy szeretnének több pénzt keresni, és a hostess-munka mellett szexet is vállalnának jó pénzért. Répás pedig összehozta őket ismerőseivel. Azt mondta: ha nem segített volna nekik, akkor külföldre kellett volna kimenniük, akár az út szélére.Hozzátette, nem érzi bűnösnek magát.

A vád szerint az ügyben öt fiatalkorú is érintett. "Az egyik úgy szeretett, mint az apját. Egyszer ment el valakivel, az még nem prostitúció" - vélekedik. Répás nem érzi bűnösnek magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.