Mihalik Enikő összeköltözött szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
Vladimir Restoin Roitfeld Mihalik Enikő összeköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő nem gyakran beszél a magánéletéről, de most megtudhattunk tőle egy-két titkot. 

Mihalik Enikő szívesen nyilatkozik a modellkedésről, de a magánéletét szereti megtartani magának. Ennek ellenére most elárult egy-két titkot a szerelméről, az orosz származású Vladimir Restoin Roitfeldről, és arról, hol is tart a kapcsolatuk, és mekkora boldogságban élnek.

Mihalik Enikő a párkapcsolatáról vallott Forrás: AFP/Michael Loccisano

Munka van bőven, de igyekszünk sok időt együtt tölteni.

Blikknek

Katalin és Vilmos nyilatkoztak Harry herceg és Meghan Markle gyerekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-katalin-es-vilmos-nyilatkoztak-harry-herceg-es-meghan-markle-gyerekerol.htmlKatalint és Vilmost egy jótékonysági rendezvényen kapták el a riporterek, és kifaggatták őket Meghan és Harry gyerekéről. TV + SztárokOrigoValkó Eszter a férje nélkül feladta volna a próbálkozást a babávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-valko-eszter-a-ferje-nelkul-feladta-volna-a-probalkozast-a-babaval.htmlValkó Eszter és férje öt évig próbálkoztak a babával, mire összejött: az egykori műsorvezető elmondta, párja nélkül már feladta volna. TV + SztárokOrigoHarry herceg elárulta, mikor mutatják meg a babáthttp://www.life.hu/sztarok/20190508-harry-herceg-elarulta-mikor-mutatjak-meg-a-babat.htmlHarry herceg és Meghan Markle első gyermeke hétfőn született meg. Születése után rendhagyó módon nem mutatták meg a babát a nyilvánosságnak.TV + Sztárok--Rendőrökkel és lakatossal akarta kilakoltatni unokáját Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-rendorokkel-es-lakatossal-akarta-kilakoltatni-unokajat-pecsi-ildiko.htmlHat év után véget ért Pécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla kálváriája - írja a Blikk. Kedd délelőtt megkezdték a színésznő unokájának, Csabinak a kilakoltatását, ám a fiú nem volt már a lakásban.TV + Sztárok--Először lépett a vörös szőnyegre együtt Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-eloszor-lepett-a-voros-szonyegre-egyutt-katie-holmes-es-jamie-foxx.htmlA Met-gálán cáfolták szakításuk hírét Katie Holmes és Jamie Foxx. A pár először jelent meg együtt a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Charlize Theron Seallel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-charlize-theron-szineszno-seallel-randizik.htmlA hírek szerint Heidi Klum exférjével, Seallel randizik Charlize Theron. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.