Tóth Gabi, habár a fellépéseit lemondta a várandóssága miatt, a TV2 felkérésére boldogan mondott igent: tudja, hogy biztonságban lesz. 

Tóth Gabi egyik legboldogabb időszaka elé néz, pedig a 2019-es éve már eddig is rengeteg boldogságot tartogatott: eljegyezték, és kiderült, hogy gyermeket vár. Ráadásul egy olyan munkára kapott felkérést, amelyet várandósan is végig tud csinálni. A Sztárban sztár leszek! című műsor egyik mentora lesz.

Tóth Gabi nagy pocakkal lesz majd mentorForrás: Facebook / Tóth Gabi

Természetesen ez más helyzet, mintha a színpadon ugrálnék, énekelnék, nem is beszélve a fellépések miatti rengeteg utazásról. A műsorban való szereplés teljesen rizikómentes dolog.  Megnyugtatok mindenkit, jól fogok viselkedni, sokat pihenek, valamint nem erőltetem meg magam a forgatások alatt" – árulta el a Blikknek Gabi, a TV2 pedig biztosított mindenkit arról, hogy odafigyelnek majd a kismamára. 

„Természetesen mindent megteszünk azért, hogy Gabi Sztárban Sztár leszek! című műsorban való szereplése zökkenőmentes legyen.  A korábbi esetekhez hasonlóan rugalmasak vagyunk, illetve maximálisan odafigyelünk rá. Ezúttal is az a célunk, hogy a nézők egy igazán szórakoztató műsort lássanak, valamint a szereplők és a mesterek felkészülése is zavartalanul folyjon" – mondta a csatorna sajtóosztálya. Gabi pedig nagyon várja, hogy elkezdődjön ez a kaland. 

"Elképesztően boldog vagyok, azt hiszem, ez az egyik legjobb időszaka az életemnek! A műsorral kapcsolatban jó megérzéseim vannak, hiszen már szerepeltem a Sztárban Sztár műsorában, igaz, versenyzőként. Tudom, hogy biztonságban leszek. Tavaly például Csobot Adél vagy Nagy Adri is boldogan és egészségesen vitte végig a műsort. Nekem sem okozhat gondot!" – mondta.