Furcsa dolgoktól rettegnek a sztárok: Pamela Anderson a tükröktől fél

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Oprah Winfrey Taylor Swift félelem Megan Fox Pamela Anderson Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben a sötétségtől és a pókoktól félnek, de különleges sztárjaink nem az ilyen hétköznapi dolgoktól rettegnek. Hiába tűnnek erősnek és magabiztosnak, bizony őket is hatalmába keríti olykor a félelem, ráadásul igen furcsa dolgoktól fut rajtuk végig a borzongás.

Meryl Streep

Meryl Streep Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Meryl Streepet bátran nevezhetjük a ma élő legnagyobb színésznőnek, igazi legenda, de ő is ember, és mint olyan, nem tökéletes. A színésznőnek is vannak félelmei, egyes források szerint egy érdekes dologtól retteg: a helikopterektől. Nem tudni, honnan ered a színésznő rettegése, de az biztos, hogy ő aztán nem ül fel ilyen masinákra.


Taylor Swift

Taylor Swift Forrás: AFP/NurPhoto/Image Press Agency

Az énekesnő nem fél hatalmas közönség előtt színpadra állni, az embertömeg számára nem a rettegés forrása, egy kis állat láttán azonban egyből inába száll a bátorsága. Taylor Swift elárulta a The Ellen Show-ban, hogy mitől is retteg igazán: a tengerisüntől. Félelme pedig olykor akkora, hogy a vízbe sem hajlandó bemenni.


Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Évtizedekig volt hatalmas szexszimbólum Pamela Anderson, minden férfi rá csorgatta a nyálát, ő azonban nem igazán tudta elviselni a saját tükörképét. A színésznő beismerte, hogy nagyon fél a tükröktől, de a tévében sem nézte soha vissza magát. Ha megpillantja az arcát, kikapcsolja a készüléket, ha azonban ez nem lehetséges, akkor elhagyja a szobát.


Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

A szépséges színésznő nem törékeny, megmentésre váró hölgyeket alakított szerepeiben, és a való életben sem félénk, de még neki is vannak gyengéi, amikkel nem tud megbirkózni. Egyszer például elismerte, hogy retteg a száraz papírtól. Így aztán, amikor szöveget tanult, mindig tartott maga mellett egy pohár vizet, és lapozás előtt megnedvesítette az ujjait.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey Forrás: AFP/Jeff Spicer/Geisler-Fotopress

A beszélgetős műsorok királynőjét az egyik legerősebb nőnek titulálhatjuk, de van, amitől ő is elgyengül, és nem a jó értelemben. Oprah Winfrey szabályosan retteg a rágógumitól, és ezért a nagymamáját okolja. Az asszony annak idején a szekrénybe sorakoztatta a gumikat, azóta fél a sztár annyira, hogy állítólag be is tiltotta a stúdiójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.