A Slipknot dobosának, Shawn Crahannek drogtúladagolásban halt meg a lánya

Shawn Crahan halál drog Slipknot túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Slipknot dobosának lánya 22 évesen hunyt el, most az is kiderült, hogy mi okozta a halálát. 

A Slipknot dobosa, Shawn Crahan elvesztette 22 éves lányát. A szomorú hírt a közösségi oldalon osztották meg a rajongókkal. A halál okát akkor még nem hozták nyilvánosságra, de mostanra az is kiderült, hogy mi történt a lánnyal.

A jelentések szerint Gabrielle Crahan drogtúladagolásban vesztette életét mindössze néhány nappal azután, hogy az Instagramon megünnepelte, 5 hónapja tiszta. A mentők a kiérkezésük után megpróbálták megmenteni a lány életét, de sajnos nem tudtak rajta segíteni – írja a Daily Mail.

Dolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoNótár Mary szerint törvénytelenül, bosszúból tiltották le a klipjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-notar-mary-szerint-torvenytelenul-bosszubol-tiltottak-le-a-klipjet.htmlAz énekesnő klipjét letiltották, Nótár Mary szerint törvénytelenül és bosszúból. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHódi Pamela elárulta, sikerült-e rendezni Mazsival a nézeteltérésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190523-hodi-pamela-elarulta-sikerult-e-rendezni-mazsival-a-nezeteltereseket.htmlHódi Pamela a követői kérdéseire válaszolva árulta el, hogy sikerült-e rendeznie a kapcsolatát Mazsival. TV + SztárokOrigoEzért nem lett soha gyereke Csongrádi Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-ezert-nem-lett-soha-gyermeke-csongradi-katanak.htmlCsongrádi Kata elárulta, valójában miért nem vállalt gyereket. TV + SztárokOrigoElképesztő pózban fotózták Sáfrány Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-elkepeszto-pozban-fotoztak-safrany-emese-aleskat.htmlLégtornászként edzi a testét Sáfrány Emese, azaz Aleska. Most olyan gyakorlatot mutatott közösségi oldalán, amelytől elakadt a szavunk is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.