Koós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat.

Koós Réka egészen eddig nem szólalt meg édesapja haláláról: március elején távozott Koós János az élők sorából, de az elengedés még nem megy a színésznőnek. A párjára szerencsére mindenben számíthat.

Koós Réka megszólalt édesapja halála utánFotó: Polyak Attila - Origo

„A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, holnap jövök. Nem volt holnap. Megállt a szíve, és vége... – mondta a Best Magzinnak Koós Réka. – A személyiségünk és a habitusunk miatt közel álltunk egymáshoz, engem csak a Papa tudott igazán megérteni – tette hozzá. – Az élet tényleg megy tovább, de az elengedés csak nem akar jönni, nem tudom, sikerül-e egyáltalán. A folyamatnak még nagyon az elején vagyok, szerencsére rengeteget segít Bálint, a szerelemem" – árulta el a színésznő, aki eddig sosem mutatta meg párját. Bálint egy castingügynökségnél dolgozik, és pontosan tudja, mint megy keresztül Réka, ugyanis több mint 10 évvel ezelőtt ő az édesanyját vesztette el.