Szétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságuk

Forrás: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok csillagai -
házasság válság válás Jolly és Suzy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött.

Napok óta pletykálják, hogy valami nincs rendben Suzy és Jolly házasságával, az utóbbi időben közös fotót sem posztoltak, és állítólag már a karikagyűrűjüket sem hordják. A pár most megtörte a csendet, és a Blikknek elmondták, valóban válságban van a kapcsolatuk, Jolly néhány héttel ezelőtt elköltözött otthonról.

arra érkeztem haza az egyik délután az óvodából, hogy összepakolt, és elment.

Suzy és Jolly külön utakon folytathatják Forrás: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok csillagai

Suzy hozzátette, bár egyelőre nem adták be a válókeresetet, közös kislányuk miatt bíznak abban, hogy sikerül békésen elválniuk.

mindig igyekeztem összetartani a családot. Most úgy tűnik, nem megy tovább.

Hujber Feri exfeleségére, Tölgyesi-Khell Cynthiára ismét rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hujber-feri-exfelesegere-tolgyesi-khell-cynthiara-ujra-ratalalt-a-boldogsag.htmlÚjra szerelmes Hujber Feri exfelesége, Tölgyesi-Khell Cynthia. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: Mága Zoltán koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190531-dunai-hajobaleset-maga-zoltan-segiti-az-aldozatok-csaladjat.htmlA szerda este történt tragédia mindenkit megrázott, Mága Zoltánt is megrendítette, ezért úgy döntött, következő koncertje bevételének egy részével segíti az áldozatok családját. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja pénzét. TV + SztárokOrigoElső közös nyaralásán durván összeveszett Ördög Nóra és Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elso-kozos-nyaralasan-durvan-osszeveszett-ordog-nora-es-nanasi-pal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál elárulta, életük első közös nyaralásán csúnyán összevesztek. TV + Sztárok--Elvesztette szerelmét Lovas Rozi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elvesztette-szerelmet-lovas-rozi-szineszno.htmlÉlete legnagyobb fájdalmáról vallott A mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi. TV + SztárokOrigoArnóczky Noémi énekesnő műsorvezetőként tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190530-arnoczky-noemi-enekesno-mosorvezetokent-ter-vissza-a-kepernyore.htmlMűsorvezetőként debütál Arnóczky Noémi énekesnő. Az Építők című műsorban lesz Czető Roland műsorvezetőtársa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.